O yolda onarılıyor

4 Ekim tarihinde gazetemizde yer alan 'Patron ve İşçiler isyanda' başlıklı haberin ardından harekete geçen Veliköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi yol yapım çalışmalarına başladı.

Çerkezköy 25.10.2016 22:11:00 0
O yolda onarılıyor

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

 

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren birçok firma sahibi ve işçiler, kullandıkları yolların bozuk olmasından dert yanmış ve 4 Ekim tarihinde ki gazetemizde ‘Patron ve İşçiler isyanda’ başlığıyla konuyu gündeme getirmiştik. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Veliköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi yollarla ilgili gerekli işlemlerin başlatılacağını ifade etmişti. Önceki gün Veliköy Organize Sanayi Bölgesinde ki problemli yolların çalışmaları başlarken, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Veliköy OSB Bölge Müdürü Mustafa Mayadağlı ve Bölge Müdür yardımcısı Taner Özmen çalışmaların yapıldığı bölgeye gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

 

HAYIRLI OLSUN

 

İlçe adına önemli Organize Sanayi Bölgelerinden biri olan Veliköy Organize Sanayi Bölgesinin imar yollarındaki sıkıntıların giderilmesinin kendileri için önemli bir konu olduğunu kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Özellikle Sanayicilerimiz, hassas ürün sevkiyatlarında sıkıntı yaşıyorlardı. Yolların tamamlanması ile Sanayicimizin bu sıkıntıları giderilerek, bozuk yollar nedeni ile oluşan olumsuz trafik koşulları da ortadan kalkacak. Çalışmaların başlamasından çok memnunuz ve çalışmaları yakından takip ediyorum. İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun.” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kubilay “ Yol yapım çalışmaları kapsamında, Sanayi Bulvarından başlayıp 30. Cadde, 26. Cadde, 1. Cadde ve Osman Uzun caddesinde yaklaşık 3,5 km uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde yol yapılacak olup belirtilen yollarda önce kırılmış ve elenmiş ocak taşı malzemesinin finişerle serilmesi suretiyle plent-miks temel yapılarak, üzerine sıcak asfalt (binder) kaplama yapılmaktadır. Katkılarından dolayı  Müteşebbis Heyet Başkanımız Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10