Stuttgart'a Trakya çıkartması

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının koordinatörlüğünde 25-28 Ekim tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek olan GlobalConnect fuarına katılan Çerkezköy, Çorlu, Edirne ve Kırklareli'li 40 ticaret e

Çerkezköy 25.10.2016 22:15:00 0
Stuttgart

ÜÇ GÜN KALACAKLAR

 

Trakya Odalarının ortak katılımı ile Almanya Stuttgart şehrinde düzenlenen Global Connect Fuarı heyetinde ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Sifil, Mehmet Danyeli, Metin Taşdelen, Mustafa Seçkin, Mesut Görgün, CTSO Meclis Üyesi Özcan Doğukaya, ÇTSO Genel Sekteri Hakan Gel, Dış İlişkiler Komisyon üyesi Muharrem Yamaç,Uluslar arası ilişkiler ve KOSGEB uzmanı Yasemin Aslım Gündüz yer alırken, Tekirdağ Ticaret Odasını temsilen TTSO Sayman Üyesi Taner Karaoğlu katıldı.

 

İLK GÜN KONSOLOSLUĞU ZİYARET ETTİLER

 

Öğlen saatlerinde Almanya Stutgart’a inen heyet T.C. Stuttgart Başkonsolosu Ahmet Akıntı ve T.C. Stuttgart Başkonsolosluğu Ticaret Ataşemiz Mehmet Ali Çolakoğlu ziyaret ederek günün anısına plaket takdim etti. Heyet akşam saatlerinde ise Stutgart konsolosluğunun verdiği yemekte buluştu.

 

Bugün fuara katılacak heyet stantları gezdikten sonra Alman iş adamları ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek. Perşembe günü 09.00-15.00 saatleri arasında Stuttgart’ta bulunan fabrikaları ziyaret edecek olan heyet Cuma günü öğlen saatlerinde Türkiye’ye dönüş yapacak.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10