Çerkezköy de düğmeye bastı

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından ülke genelinde başlatılan FETÖ/PDY operasyonları Çerkezköy'de de start aldı. Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Fetullahçı TerÃ

Çerkezköy 27.10.2016 11:20:00 0
Çerkezköy de düğmeye bastı

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığının Fettullahçı Terör Örgütü’nün(FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında aralarında Çerkezköy Ergene Havzası Sanayiciler ve İş Hayatı Derneği üyelerine yönelik dün sabahın ilk ışıklarıyla Tekirdağ merkezli 5 ilde operasyon gerçekleştirildi. Çorlu KOM ekipleri gerçekleştirdiği operasyonlarda Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da toplam 30 ÇESİAD üyesini gözaltına alırken, İstanbul, Yalova, Bitlis ve Kocaeli’nde yapılan operasyonlarda dokuz iş adamı gözaltına alındı.

 

ŞÜPHELİLER SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

 

Sabah saatlerinde Çorlu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 30 FETÖ/PDY şüphelisi, sağlık kontrolü için  Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne getirildi. Aralarında ÇESİAD yönetici ve üyelerinin bulunduğu şüpheliler sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından H.A. ve A.A. Çerkezköy Emniyeti’nde gözaltında tutulurken; diğer şüpheliler ise Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10