TESKİ'den yüklenici firmaya uyarı

10 Ekim tarihinde gazetemizde çıkan 'Yeter artık be' başlıklı haberin adından TESKi'den cevap geldi. Su kesintisinin abone patlağından meydana geldiği, yapılan deplase çalışması ve abone ba?

Çerkezköy 27.10.2016 21:13:00 0
TESKİ

17 GÜN SONRA CEVAP GELDİ

 

Butçular sokak üzerinde meydana gelen su patlağının ardından dört saatlik bir su kesintisi yaşanmıştı. Yaşanan su kesintisinin ardından 10 Ekim tarihinde gazetemizde yer alan ‘Yeter artık be’ başlıklı haberin ardından Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden 17 gün sonra cevap geldi.

 

YÜKLENİCİ FİRMA UYARILDI

 

TESKİ tarafından yapılan açıklamada, “haberde bahsi geçen su kesintisinin Butçular sokakta bulunan abone patlağından meydana geldiği görülmüş olup, yapılan müdahale sonucunda su arızası giderilmiştir. Ayrıca Çerkezköy Belediyesinin Özcan Sokakta yaptığı prestij yol çalışması ve Çerkezköy İlçe Şube Müdürlüğü tarafından yapılan ana su borusu deplase çalışması ve abone bağlantıları nedeniyle 4 saatlik su kesintisi yaşanmıştır. Bu gibi durumların tekrar yaşanmaması için yüklenici firma uyarılmıştır” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10