1911 Çerkezköyspor zorlu deplasmanda

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 3.hafta oynanacak olan birbirinden zorlu karşılaşmaların ardından tamamlanacak.

28.10.2016 18:58:00 0
1911 Çerkezköyspor zorlu deplasmanda

İKİNCİ SIRADA BULUNUYOR

 

İlçe temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda deplasmanda 6 puanla averajla ikinci sırada bulunan Çorlu Kültürspor’a deplasmanda konuk olacak. Bir önceki hafta evinde konuk ettiği Çorlu Gençlerbirliğispor’u farklı geçen temsilcimiz, Aşağısevindikspor karşısında alınan 3-0’lık hükmen galibiyet ile büyük moral buldu. Hafta içinde sürdürdüğü antrenmanlarla Çorlu Kültürspor karşılaşmasına hazırlanan temsilcimizde eksik veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Çorlu Kültürspor ile 1911 Çerkezköyspor arasında Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan zorlu karşılaşma Pazar günü saat 13.00’de başlayacak.

 

“HEDEF GALİBİYET”

 

Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Hafta içinde federasyonun aldığı karar neticesinde bir puan ile kapattığımız Aşağısevindikspor karşılaşmasından hükmen galibiyet çıktı. Bu takıma büyük bir moral verdi. Hafta sonunda da lige kayıpsız devam eden ve şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerimiz arasında yer alan Çorlu Kültürspor’a konuk olacağız. Bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

 

“LİDERLİĞİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

 

Lig lideri Kapaklıspor ise deplasmanda bu sezon kötü bir başlangıç yapan Saray Belediyespor’a konuk olacak. Pazar günü Saray Stadyumunda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde şampiyonluk hedeflediklerini kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Ligin ilk iki haftasını kayıpsız bir şekilde geçtik. Bu hafta sonunda da deplasmanda Saray Belediyespor’a konuk olacağız. Oyuncu kardeşlerimize güveniyoruz. Karşılaşmadan da üç puan ile ayrılıp liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

 

1461 KARADENİZSPOR DEPLASMANDA

 

Haftaya dördüncü sırada giren Muratlı Belediyespor ise deplasmanda puansız Ergene Belediyespor karşısında galibiyet mücadelesi verecek. Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. İki galibiyeti bulunan 1461 Karadenizspor ise deplasmanda Aşağısevindikspor’a konuk olacak. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşmada saat 13.00’de başlayacak.

 

SİTESPOR GALİBİYET ARIYOR

 

Oynadığı iki maçı kazanarak averajla altıncı sırada yer alan Marmara Ereğli Belediyespor ise bu sezon ligde kötü bir sezon geçiren Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde puanı bulunmayan Sitespor ise deplasmanda bir puanı bulunan Büyük Çınarlıspor ile karşı karşıya gelecek. Lige kötü bir başlangıç yaptıklarını kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligin ilk iki karşılaşmasında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen mağlubiyetler aldık. Genç bir ekibiz. Bu hafta oynayacağımız karşılaşmanın ardından toparlanacağız. Bütün futbolcu kardeşlerimize karşılaşmadan galibiyet çıkartacakları için güveniyoruz” dedi. Sitespor ile Büyük Çınarlıspor 13 Kasım Sahası’nda saat 13.00’de karşı karşıya gelecekler. Ligde dört puanla yedinci sırada bulunan Hayrabolu Belediye Gençlikspor ligin üçüncü hafta karşılaşmasında puanı bulunmayan Şarköyspor’a konuk olacak. Şarköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.


0282 726 91 91
0282 747 65 10