29 Ekim'e özel dergi

Çerkezköy Belediyesi tarafından, Cumhuriyetimizin 93'üncü ve Çerkezköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümü dolayısıyla özel bir dergi hazırlandı. 1

Çerkezköy 28.10.2016 19:15:00 0
29 Ekim

DERGİ GÖRSEL VE YAZILARLA SÜSLENDİ

 

Cumhuriyetimizin 93’üncü ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 94’üncü yıldönümüne özel olarak Çerkezköy Belediyesi tarafından özel bir dergi hazırlandı. 10 bin adet basılan ve 58 sayfadan oluşan özel dergide Kuvayi Milliye destanı, TBMM açılışı, Lozan Barış Antlaşması’nın yer aldığı görseller ve yazılar ile Atatürk’ün Cumhurbaşkanlığı konuşması, Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer yürüyüşü de dahil olmak üzere birçok anlamlı görsel ve yazı yer alıyor.

 

COŞKU VE HEYECANINI YAŞIYORUZ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, özel olarak hazırlanan derginin giriş sayfasında yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin 93’üncü ve Çerkezköyümüzün düşman işgalinden kurtuluşunun 94’üncü yıldönümünün coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 29 Ekim’e özel dergimizde, ulusal kurtuluş mücadelesi ile başlayan, Kurtuluş savaşı ile devam eden ve Cumhuriyet ile taçlanan tarihimizden alıntıları; ayrıca cumhuriyet tarihine sahip çıkan Çerkezköylü hemşerilerimizin fotoğraflarını sizlerle paylaşıyoruz” dedi.

 

ATATÜRK’ÜN İZİNDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ

 

Akay konuşmasının devamında ise, “Geleceğe hep birlikte umutla baktığımız Çerkezköyümüz’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürümeye, Cumhuriyet ve demokrasimize sonuna kadar sahip çıkmaya ve ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ demeye devam edeceğiz. Türkiye; Cumhuriyet ve demokrasisi ile devleti ve milletiyle bir bütün olmaya sonsuza kadar devam edecek ve bizlerde demokrasimizi, Atatürk’ümüzün emaneti cumhuriyetimizin temellerinde büyütmeye ve güçlendirmeye devam edeceğiz. Bizler ne demokrasimizden ne cumhuriyetimizden nede büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ve onun ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

 

ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITILIYOR

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından 10 bin adet bastırılan 29 Ekim’e özel dergi kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra STK ve Çerkezköy’lü vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak. Dün gerçekleştirilen çelenk sunumunun ardından kurulan stant ile dergi vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10