Cumhuriyet Bayramını kutladılar

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladı. Çeşitli şiirlerin okunmasının yanı sıra resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeÅ?

Çerkezköy 30.10.2016 17:41:00 0
Cumhuriyet Bayramını kutladılar

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Okul öğrencileri başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, devlet ve bağımsızlık için seve seve canını veren aziz şehitleri andı. Program saygı duruşu ve ardından da Müzik Öğretmeni Gülben Kıycıoğlu eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

ŞEHİTLERİ ANMA GÖSTERİMİ

 

Okul müdürü Ömer Kürklü tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından 2/A sınıfı öğrencilerinden  Alkım Sezer ‘Cumhuriyet’, 2/B Naz Korkmaz ‘29 Ekim’, 4/A sınıfından Fatma Işık Özdemirbaş ‘çocukların Ata’ya sözü’ adlı şiirini okudu. Program 15 Temmuz Şehitleri anma video gösterimi ile devam etti.

 

MADALYALARI VERİLDİ

 

İlçe genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilkokullar arası resim yarışmalarında ve okul genelinde ortaokul ve lise bölümlerine yapılan 29 Ekim konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren 4/A sınıfından  Duru Duman,7/C sınıfından Aybüke Duman ve  9/A sınıfından Ümmügül Ünlü’ye Okul Müdürü Ömer Kürklü tarafından madalyaları verildi.

 

KORODAN EŞSİZ BİR GÖSTERİ

 

Program Aybüke Duman “Cumhuriyete giden yol” ve Ümmügül Ünlü “Seni Anladım Cumhuriyet” isimli metni, 5/A Sınıfından Berk Altay ile 6/B sınıfından Beren Çalımbey’in “Cumhuriyet” şiirini okunmasıyla devam etti. Şiirlerin ardından 4/A sınıfının halk oyunları gösterimi sergilendi. Anadolu Lisesi öğrencileri, hazırlamış olduğu oratoryo gösterisini sundu. Müzik öğretmeni Gülben Kıycıoğlu’nun yönetiminde okul koromuz eşsiz gösterilerini sundu.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10