Yedirenk öğrencilerine diş taraması

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi ilçedeki okul öncesi öğrencilere ücretsiz diş muayenesi yapmasının yanı sıra ilçe dışında eğitim gören öğrencilere de eğitim vermeye devam ediyor. Dün

Çerkezköy 2.11.2016 19:04:00 0
Yedirenk öğrencilerine diş taraması

SEMİNER SALONUNDA ÇİZGİ FİLM İZLEDİLER

 

Saray’da eğitim öğretim veren Özel Yedirenk Anaokulu öğrencilerinden 14 kişilik ikinci grup ücretsiz diş muayenesi için dün saat 14.30’da Özel İrmet Hastanesi’ne geldi. İlk grup öğrencileri geçtiğimiz hafta içinde Hastaneye gelirken, dün de öğrenciler ilk olarak hastanenin seminer salonunda kendileri için hazırlanan çizgi film izledi.

 

UYARILARDA BULUNDU

 

Daha sonra Özel İrmet Hastanesi Diş Hekimi İsmet Yasav, miniklere diş sağlığı konusunda ufak bir seminer verdi. Yapılan bilgilendirmede Özel Yedirenk Anaokulu öğrencileri Dt. İsmet Yasav’ı büyük bir dikkatle dinledi. Diş Hekimi İsmet Yasav, konuşmasında diş sağlığı konusunda Özel Yedirenk Anaokulu öğrencilerine uyarılarda bulundu.

 

YAPMALARI GEREKENLER ANLATILDI

 

Özel İrmet Hastanesi Diş Hekimi İsmet Yasav’ın yaptığı bilgilendirmenin ardından Özel Yedirenk Anaokulu öğrencileri diş muayenesi için Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’ne götürüldü. Öğrenciler burada diş hekimleri tarafından muayene edildi. Muayene sırasında öğrencilere diş sağlıklarını korumak amacıyla yapmaları gerekenler de anlatıldı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10