Aydeniz, "Her zaman gazilerimizin emrindeyiz"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Temsilcilik  yönetim Kurulu üyesi Yaşar Negis ,Ahmet Galak ile birlikte dün saat 13.15'te kısa bir süre önce MHP İlçe Ba

Çerkezköy 3.11.2016 19:10:00 0
Aydeniz,

SİYESİ PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ

 

İlçe yönetimine yeni görevinde başarılar dileyen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “ Gaziler olarak bizler siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Siyasi partiler demokrasimizin birer vazgeçilmez unsurlarıdır. Her biri ülke kalkınması için belirledikleri tüzük ve plan doğrultusunda çalışmalar sergilemektedir. Bu gün size yeni göreve gelmeniz dolayısıyla hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmek istedik. Bu nedenle Görevinizde sizlere ve yönetiminize hayırlı olmasını diliyor ve başarılı görevler temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

“HER ZAMAN GAZİLERİMİZİN EMRİNDEYİZ”

 

Nazik ziyaretten ötürü muharip gazilere teşekkür eden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz Öncelikle ziyaretiniz için sizlere şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Tüm gazilerimiz bizim için önemlidir. Ülke savunmasında göstermiş olduğunu kahramanlıklar her zaman minnet ve şükranla anılacaktır. Kurtuluş savaşı başta olmak üzere dıştan gelen bölücü terör olayları da dahil olmak üzere ülke savunmasında canları pahasına ülke topraklarını cansiperane savunan ve bu uğurda şehitlerimizi ve gazilerimizi her zaman minnet ve şükranla anılacaktır. Sizlere ne kadar sahip çıkmış olsak bile sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Bizler her zaman siz gazilerimizin emrindeyiz. Sizlerin daha iyi şartlarda yaşamınızı sürdürmeniz içinde bizler elimizden geleni yapma gayreti içindeyiz. Sizler bizim için birer hazinesiniz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10