Hastanede çirkin saldırı

Çerkezköy İrmet Hastanesinde kalp krizi şüphesiyle acile alınan babasını görmeye gelen Taner K., görüşüne izin vermeyen hastane güvenlik görevlileri ile tartışıp, özel güvenlik görevlisi Ã??

Çerkezköy 4.11.2016 09:36:00 0
Hastanede çirkin saldırı

Önceki akşam saat 21.00’de sıralarında Sebahattin Kılıç, geldiği Özel İrmet Hastanesinde kalp krizi geçirdiği şüphesiyle tedavi altına alınırken, durumu ağırlaşan Kılıç yoğun bakın ünitesinde tedavi altına alındı. Bir süre sonra hastaneye gelen Kılıç'ın çocuklarının da arasında bulunduğu yakınları, durumu ağırlaşan hastayı görmek istemelerine izin verilmeyince, güvenlik görevlileriyle tartıştılar.

 

PANİK YAŞADILAR

 

Hastanede taşkınlık çıkaran hasta yakınları ile güvenlik görevlileri arasındaki arbede sırasında Kılıç'ın oğlu Taner K. üzerinde taşıdığı tabancayı çıkarıp, hastanenin özel güvenlik görevlisi Ömer Ö’ye tek el ateş etti. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olay sırasında Ömer Ö. sol bacağına aldığı kurşunla yere yığılırken, o esnada hastanede bulunanlar ise büyük panik yaşadı.

 

İKİ YAKINI GÖZALTINA ALINDI

 

Silahla güvenlik görevlisini yaralayan şüpheli Taner K. hastanenin acil kapısından hızla uzaklaşarak kayıplara karışırken, olaya karıştığı iddia edilen Taner K’nin yakınları ise Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

KAYIPLARA KARIŞTI

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hastanede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayda yaralanan Ömer Ö’nün yakınları ise yaşanan bu duruma tepki gösterdiler. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İrmet Hastanesi Başhekim Yardımcısı İrfan Tombalak, Hastane Müdürü Alper Atasoy ve Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Alkan 'da hastaneye gelerek olayla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

TESLİM OLDU

 

Olaydan sonra polisin her yerde aradığı Taner K. dün öğlen saatlerinde avukatı ile birlikte Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Bacağından yaralanan güvenlik görevlisi Ömer Ö’nün ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10