Ek sefer için tanıtım toplantısı yapıldı

Ek tren seferinin başlatılmasının ardından tanıtım toplantısı düzenlendi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya Çerkezköy Gar Şefi Mustaf

Çerkezköy 4.11.2016 18:37:00 0
Ek sefer için tanıtım toplantısı yapıldı

ÇERKEZKÖY İÇİN ÖNEMLİ BİR AVANTAJ

 

Çerkezköy Kaymakamlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Ülke ve Bölgenin en önemli sanayi kentlerinden biri olan Çerkezköy’ün aldığı yoğun göç nedeni ile hızlı nüfus artış hızına sahip olduğunu ifade ederek, “Dünyada ve Ülkemizde adından söz ettiren önemli markalar İlçemizde faaliyet göstermektedir. Yüzlerce fabrikaya ev sahipliği yapan İlçemizde fabrikaların ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacı çok yüksektir. Bu yönü ile konforlu, güvenilir ve tasarruflu yolculuk imkânı sunan Trenler önemli bir sanayi kenti olan Çerkezköy için önemli bir avantajdır” diye konuştu.

 

EK SEFER 31 EKİM TARİHİNDE BAŞLADI

 

Kısa bir süre önce başlatılan ek tren seferlerinin kamuoyuna duyurulması noktasında afişlerin hazırlanarak, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına ve fabrikalara ilanların dağıtılması için Gar Şefi Mustafa Parapan’a talimat veren Kaymakam Kubilay, “Tren seferlerinin tekrar başlaması için 3 yıl boyunca yoğun mesai harcadık. 25 Temmuz itibari ile başlayan tren seferlerine 31 Ekim itibari ile ek bir sefer daha başladı. Ek seferin hareket saatleri; Halkalıdan Kalkış 06.30, Çerkezköy’e Varış 08.07, Çerkezköy’den Kalkış 17.45, Halkalıya Varış 19.21’dir” dedi.

 

TANITILMASI GEREKİYOR

 

Kaymakam Kubilay konuşmasının sonunda ise, “Tam Bilet 8 TL, yüzde 20 İndirimli Bilet 6,50 TL ve Gidiş-Dönüş Bileti de 13,00 TL’dir. Başlayan tren seferlerine hep beraber sahip çıkmak ve tanıtımını yapmak için toplantı düzenliyoruz. Organize Sanayi Bölge Müdürleri olarak sizlerin de bölgelerinizdeki fabrikalarda tren seferlerini mutlak surette tanıtmanızı istiyorum” açıklamasında bulundu. 

 

BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Tren seferlerinin başlamasında ve vatandaşlara duyurulmasında, İlçede görevli basın mensuplarının büyük katkıları olduğunu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, basın kuruluşları ile basın mensuplarına teşekkür etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10