Akay: Çerkezköy için ortak hareket etmeliyiz"

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti. MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katıldı?

Çerkezköy 8.11.2016 22:24:00 0
Akay: Çerkezköy için ortak hareket etmeliyiz

BAŞKAN AKAY TEBRİK ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kendisini makamında ziyaret eden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek; “Öncelikle yeni görevinizde size ve tüm Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Siyasetçiler olarak hepimizin ortak amacı Çerkezköy’e hizmet etmektir. Farklı siyasi partilerde olsak da Çerkezköy’ün çıkarları açısından ortak hareket etmeliyiz” dedi.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Başkan Akay’ın konuşmasının ardından söz alan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz; ‘Bugün bizi makamınızda ağırladığınız için partim ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. Sizin de belirttiğiniz gibi hepimizin ortak amacı Çerkezköy’e hizmet etmek. Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak bugüne kadar olduğu gibi yapıcı bir muhalefet yürütecek, Çerkezköy’ün çıkarları için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

“PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

 

Akay, ziyarette MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Yönetim Kurulu üyelerine Çerkezköy Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yol sirkülasyon projesi hakkında da açıklama yapan Akay; “Yol sirkülasyon projemiz hakkında gerekli çalışmaları başlatmış bulunuyoruz. Bu proje ile ilgili birkaç farklı alternatifimiz var. Belediye olarak önceliğimiz, halkımızın ve özellikle cadde esnafımızın istekleridir. Bu nedenle yol sirkülasyon projesi hakkında esnaf ve vatandaşların görüşlerini almak için sokağa çıkacağız. Çerkezköy’ün kanayan yarası haline gelen trafik sorununu gidermek için önce vatandaşımız ve esnafımızın taleplerini dinleyecek, ardından da çalışmalarımızı başlatarak sirkülasyon projesini hayata geçireceğiz” diye konuştu.

 

ÇALIŞMALAR VE PROJELER KONUŞULDU

 

Sirkülasyon projesinin Çerkezköy için çok iyi düşünülmüş bir proje olduğunu kaydeden MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak bu projede çalışmalarınızı destekliyoruz. Trafik sorunu Çerkezköy’ün en temel sorunu haline geldi. İlçemiz hızla gelişen ve göç alan bir şehir. Şu an için vatandaşlarımız park sorunu yaşarken üç beş ay sonra Çerkezköy’de park sorunu yerini seyahat etme sorununa bırakacaktır” ifadelerini kullandı.

 

“ÖZCAN SOKAK’TA PEYZAJ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”

 

Belediyenin diğer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay diğer projeler için çalışmaların hızla devam edeceğini belirterek “Bir yandan ilçemizde geçmişten bu güne kadar gelen alt yapı sorununu çözmek için gayret gösterirken bir yandan da asbest borularla sağlanan içme suyu şebekesini değiştirme girişimlerimiz devam ediyor. Yine Yıldırım Beyazıt Mahallemiz ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin kesiştiği alanda bulunan ve yaklaşık altı milyon TL’ye mal olacak Kavakdere ıslah projesin için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çerkezköy için örnek teşkil edecek Özcan Sokak’ta yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarımız devam ediyor” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10