Eylemi şova dönüştürdü

Çerkezköy'de düzenlenen birçok eylemde ön planda olan Salih S., dün de işten çıkarıldığı iddiasıyla Belediye binası önünde tek kişilik eylem gerçekleştirdi. İzinsiz eylem yaptığ?

Çerkezköy 8.11.2016 22:27:00 0
Eylemi şova dönüştürdü

GEÇTİĞİMİZ HAFTA İÇİNDE DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından işe alınarak otopark görevlisi olduğu dönemde işten çıkarıldığını iddia eden Salih S., tek kişilik eyleme imza attı. Geçtiğimiz hafta içinde Çerkezköy Belediyesine gelen Salih S., işini geri istediğini belirterek görevlilere zor anlar yaşatmış ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından da gözaltına alınmıştı.

 

POLİSİ SUÇLAMAYA ÇALIŞTI

 

Dün de yeniden Çerkezköy Belediyesine gelen Salih S.  belediye hizmet binası önünde bulunan merdivenlere oturarak açtığı dövizlerle işini istediğini haykırdı. Yoldan geçen vatandaşlara seslenerek haksız yere işten çıkarıldığını iddia eden Salih S., kendisine müdahalede bulunmayarak görüntü alan emniyet güçleri içinde, ‘halkım her şeyi görsün. Polisler işkence yaparak beni gözaltına almaya çalışıyor’ diyerek asılsız suçlamalarda bulundu.

 

SAVCILIK TALİMATIYLA GÖZALTINA ALINDI

 

Yoldan geçen iki vatandaş Salih S.’yi video ile kayda alarak, kendisinin yanında olduklarını ve her insan gibi işten haksız yere çıkarıldığı için hakkını aramanın olağan bir durum olduğunu ifade ettiler. Dakikalar ilerledikçe işten çıkarılma iddiasını bir kenara bırakan Salih S. emniyet güçleri hakkında asılsız iddialarda bulununca, gelen savcılık talimatıyla gözaltına alınmak istendi.

 

İFADESİ ALINMAK ÜZERE EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

 

Salih S., Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınacağını anladığı esnada kendini yere atarak zorluk çıkardı. Emniyet güçleri tarafından kelepçe takılarak gözaltına alınan Salih S. ekip aracına götürülmek istendiği esnada polisin elini ısırması ise dikkatlerden kaçmadı.  Şahsı gözaltına alınmak istendiği esnada bazı vatandaşlarda polise yönelik, “bu adam madem işten çıkarılmış bırakın hakkını arasın ne var bunda. İşten çıkaranların açıklama yaparak çıkarılma sebebini anlatmaları lazım” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

EYLEMİ ŞOVA DÖNÜŞTÜRDÜ

 

Salih S., ilk başta işten çıkarılmasını iddia ederek sergilediği eylemi, emniyet güçlerini görür görmez şova dönüştürmesi de birçok vatandaşın tepkisini çekmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10