"Kurum kültürü soyut bir kavramdır"

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda ''Kurum Kültürü ve İş Etiği'' semineri gerçekleştirildi.  Trakya ABİGEM (Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi) Uzma

Çerkezköy 9.11.2016 22:33:00 0

KURUM KÜLTÜRÜ TANITILDI

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere kurum temsilcileri ve ÇEMYO'da eğitim gören öğrenciler katıldı. Kurum Kültürü ve İş Etiği konulu seminerde konuşan Trakya ABİGEM Uzmanı Aslı Adalı, kurumsal iletişim, kurumsal kavram, kurumsal kimlik, kurumsal imaj, kurum kültürünün özellikleri, kurum kültürünü oluşturan unsurlar ve etik kavramı konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

 

“KURUM KÜLTÜRÜ DEĞİŞTİRİLEBİLİR”

 

Kurum kültürünün temel özelliklerinden bahseden “Kurum kültürü değişebilir. Organizasyonun iç ve dış çevrelerinde gerçekleşen zamanla kurum kültürünün değişimine de sebep olabilir. Kurum kültürü soyut bir kavramdır. Organizasyonu bir arada tutan bir sistemdir. Gözle görülmez ve elle tutulamaz. Tüm çalışanları aynı değerler ve aynı çalışma anlayışı çerçevesinde yakınlaştırılıp birbirine bağlayıcı rol oynar ve kuruma bütünlük kazandırır” diye konuştu.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10