1.Amatör Ligde zorlu hafta

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda sekizinci hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Haftaya lider giren Çerkezköy Doğanspor evinde Çorluspor'u konuk edecek.

11.11.2016 22:25:00 0
1.Amatör Ligde zorlu hafta

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Oynadığı yedi karşılaşmada altı galibiyet ve bir beraberlik alan Çerkezköy Doğanspor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında evinde Çorluspor karşısında üç puan arayacak. Maça mutlak üç puan parolası ile çıkacaklarını kaydeden Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş “ Ligde yolumuza iyi bir şekilde devam ediyoruz. Hafta sonunda ise evimizde Çorluspor’u konuk edeceğiz. Takım olarak her maça olduğu gibi bu maça da iyi hazırlandık. İnşallah taraftarımızın desteği ile maçtan üç puan ile ayrılacağımızı düşünüyorum. Bütün taraftarlarımızı ise karşılaşmayı izlemeye davet ediyorum” dedi. Pazar günü Çerkezköy Doğanspor ile Çorluspor Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

ERGENEGÜCÜ EVİNDE

 

Haftaya ikinci sırada giren Ergenegücü Ulaşspor ise evinde ilçe temsilcilerimizden Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u konuk edecek. Ligde Ergenegücü Ulaşspor 18 puanda yer alırken, temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise dokuz puanda yer alıyor. Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 17.30’da başlayacak.

 

FEVZİPAŞASPOR YONCALI DEPLASMANINDA

 

Bu sezon başarılı bir grafik sergileyen ilçe temsilcilerimizden Fevzipaşaspor ise deplasmanda Büyükyoncalıspor ile karşı karşıya gelecek. Fevzipaşaspor’un ligde 18 puanı bulunurken, Büyükyoncalıspor ise 8 puanla yedinci sırada yer alıyor. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşmada saat 15.30’da başlayacak. Ligde zirve yarışını devam ettirmek istediklerini kaydeden Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Fikret Kıyak “ Lider Doğanspor’un arkasından üçüncü sırada bulunuyoruz. Bu hafta deplasmanda Büyükyoncalıspor karşısında üç puan hedefliyoruz. Futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah maçtan üç puan ile ayrılacağız” dedi.

 

ERGENE SAHASI’NDA OYNANACAK

 

Dokuz puanla dördüncü sırada yer alan Vakıflar Güvenspor ise evinde puansız Çorlu Korespor’u konuk edecek. Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşmada saat 15.30’da başlayacak. Dokuz puanla altıncı sırada yer alan Çorlu Trakya Balkanspor ise deplasmanda üç puanla ligin alt sıralarında bulunan Sağlık Mahallesispor ile karşı karşıya gelecek.Ergene Sahası’nda ki bu karşılaşmada saat 11.00’de başlayacak.

 

A GRUBU’NDA DÖRT MAÇ VAR

 

Oynadığı yedi maçın tamamını kazanan Malkara 14 Kasımspor ise deplasmanda altı puanda bulunan Muratlı Halk Eğitimispor’a konuk olacak. 18 puanla ikinci sırada yer alan Sağlamtaşpor da deplasmanda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor’a karşı üç puan arayacak. 14 puanla üçüncü sırada yer alan Müreftespor evinde dokuz puanla beşinci sırada yer alan Tekirdağ Kartalspor’u konuk ederken, 11 puanda bulunan Kaptan Barbarosspor ise altı puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Akçeşmespor’u konuk edecek.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10