CHP İlçe yönetiminden kurum ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çerkezköy 11.11.2016 22:33:00 0
CHP İlçe yönetiminden kurum ziyaretleri

HÜKÜMET KONAĞINI ZİYARET ETTİLER

 

Dün sabah saatlerinde başlayan ziyaretlerde ilk olarak Hükümet Konağına giden CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ile ilçenin son durumu hakkında fikir alışverişinde bulunan partililer daha sonra ise Çerkezköy Nüfus Müdürlüğü, Çerkezköy Mal Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

 

EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri saat 11.00’De Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Camcı “ Öncelikle bizleri sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak bizler Çerkezköy’e bir şeyler kazandırmaya çalışıyoruz. Emniyet Müdürlüğümüz olarak sizler bizlerden daha çok çalışıyorsunuz. Sizlerin kentimizin daha huzurlu ve güvenli olması için yaptığınız özverili çalışmalarınızı da takdirle karşılıyoruz.Bizler Belediye işbirliği ile vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bu konuda elimizden geldiğince vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizlerin çalışmalarınıza katkı sağlamak içinde her zaman işbirliği yapmaya hazırız. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ilçemizde çok iyi bir çalışma yapıyorsunuz. Belediye Başkanımızda ayni şekilde sizler gibi ilçemizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışıyor. Belediyemiz ile yaptığınız koordineli çalışmalarınızdan da mutluluk duyuyoruz.Ayrıca bizleri kabul ettiğiniz içinde bir kez daha sizlere teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten ötürü CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetimine teşekkür eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan”  Bizim için önemli olan iletişimdir. iletişimin kopmaması için hangi kuruma hangi görev düşüyorsa onu yapmalıdır. Zaten bizim görevimizde en iyi şekilde görev yapmaktır. Çerkezköy halkının güvenliği için arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10