Aydeniz, " Şehrimizi yönetenlerin her zaman yanındayız"

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetimi dün saat 10.00'da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'ı makamında ziyaret etti. Samimi bir havad

Çerkezköy 11.11.2016 22:36:00 0
 Aydeniz,

“ŞEHRİMİZİ YÖNETENLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

Ziyarette konuşma gerçekleştiren MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “ Kısa bir süre önce İlçe Başkanım Koray Önsel’in İl Başkanı olmasından sonra bizler ilçe yönetimine atandık. Bu gün sizlerle tanışma ziyareti gerçekleştirmek için burada bulunuyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bizler uzun zamandır  ilçemiz güvenliği başta olmak üzer huzuru ve  diğer konularda yaptığınız çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Biz şehrimizi yönetenlerin her zaman yanındayız. Bizlerinde sizlerin çalışmalarınıza katkı sağlamak anlamında da her zaman koordineli çalışma yapabiliriz” diye konuştu.

 

FAYDALI VE DOĞRU İŞLER YAPMA YA ÇALIŞIYORUZ

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’da, “ Öncelikle sizlere yeni görevinizin hayırlı olmasını, ve başarılar diliyorum. Bu bölgede 8 yıldır görev yapıyorum. Buraya geldiğim ilk günden bu yana faydalı ve doğru işler yapmaya çalışıyorum. Kentimizin huzur ve güveni konusunda emniyetimiz 24 saat aralıksız görevinin başında,halkımızın daha da güven ortamında yaşamını sürdürmesi çalışmalarının yanı sıra görevimiz dahilindeki çalışmalarımızda ayni şekilde 24 saat kesintisiz devam etmektedir.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10