Zahit Restaurant'tan Fevzipaşaspor'a yemek

Çerkezköy'de bulunan Zahit Restaurant sahiplerinden Mustafa Sever Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Fevzipaşaspor Pazar günü saat 15.30'da oynadığı karşılaşma öncesi tekn

13.11.2016 18:12:00 0
Zahit Restaurant

SPORA VE SPORCUYA DESTEK VERMEK GEREKİYOR

 

Dün saat 12.30’da düzenlenen yemekte spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirten işletme sahiplerinden Mustafa Sever “ Çerkezköy’ü 1.Amatör Küme B Grubu’nda temsil eden Fevzipaşaspor’un yöneticilerini, teknik heyet ve futbolcularını restaurantımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Spora ve sporcuya her zaman destek vermek gerekiyor. İnşallah Fevzipaşaspor’u sezon sonunda Süper Amatör Lige yükselmiş olarak görürüz. Takıma az da olsa katkımız olursa da mutlu oluruz. Lig yarışında yöneticilerimize, teknik heyete ve futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yemeğe; teknik heyet ve futbolcularla birlikte katılan Kulüp Yöneticilerden Orhan Demir, Zahit Restaurant işletmesine teşekkür ederek “ Takımımıza destek verilmesi, güvenin bir göstergesidir. Birlik ve beraberlik için bu yıl şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselmek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10