Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ettiler

Bir süre önce çocukluk arkadaşları tarafından kurulan ve her geçen gün üye sayısı artan Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği özel insanların okuduğu Çerkezköy Özel Eğitim Mesleki

Çerkezköy 15.11.2016 18:17:00 0
Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ettiler

 “ÇALIŞMA BAŞLATACAĞIZ”

 

Çerkezköy Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret eden Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve dernek üyeleri Gülnur Kocaçınar, Emel İpek Çalışkan, Gülbin Tunalı Okul Müdürü Mustafa Murat Sütçü ve öğretmenler Elif Özoğul ve Halil Çoşkun’u ziyaret etti. Ziyarette okulun sıkıntılarını dinlediklerini kaydeden Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay,  Okulumuzun yarım çalışan kaloriferlerinin tamiratı için dernek olarak bir çalışma başlatacaklarını kaydetti.

 

“DOWN CAFE YAPACAĞIZ”

 

Akay, “ Ziyaretimizde Çerkezköy Özel Eğitim Merkezi Eğitim Okulu Müdürümüz Mustafa Murat Sütçü ile yaptığımız görüşmemizde, okulun öğrencilerinin sosyal hayata adapte edilmesi ile ilgili OSB deki fabrikaların işleyişi ile ilgili yerinde ziyaretlerle öğrencilerimiz için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Yönetim Kurulu üyemiz Gülnur Koçacınar’ın projesi olan Çerkezköy’de özel eğitim ve mesleki eğitim okullarından mezun olan öğrencilere iş hayatına katılmaları konusunda down cafeye benzer bir kafenin yapılması ile ilgili ileriki zamanlarda yapacağımız çalışmalarla bunu gerçekleştireceğiz.  Ayrıca 26 Kasım’da yapacağımız Rahmi Koç Müzesi gezisi ziyaretimize Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulundan on öğrencimizi götüreceğiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10