Kapalı pazarın çatısı onarılacak

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir çöken kapalı Pazar yeri çatısı olmak üzere kabinlerin su olukları ve Pazar yerindeki su giderleri başta olmak üzere gerekli çalışmaların 15 g?

Çerkezköy 15.11.2016 18:18:00 0
Kapalı pazarın çatısı onarılacak

BAŞKAN AKAY İLE GÖRÜŞTÜ

 

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir dün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Fen İşleri Müdürü ve Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile görüşerek yıkılan kapalı Pazar yeri çatısının kar yağmadan bir an önce yapılması talebinde bulunduğunu kaydetti. Aydemir “Bir süre önce  şiddetli fırtınalar nedeniyle yıkılan ve iki gün önce de bazı yerleri de çöken kapalı Pazar yerimizin hem çöken kısımlarının yapılması hem de çöken yerleri ile su giderlerinin tamir edilmesi için önce Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcımız Kemal Gümüş ile ardından da Belediye Başkanımız Vahap Akay ile görüşerek acilen yapılması için talepte bulundum. Görüşmelerde her ikisi de duyarlılık gösterdiler. Belediye Başkanımız bu konuda neler yapılması gerekiyorsa Kemal Gümüş’ün yerinde incelemeler yaparak çalışma yapılması talimatını verdiler” diye konuştu.

 

“GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK”

 

Aydemir “ Belediye Başkanımız ile Pazar yerimizin elden geçirilmesi ve onarılması konusundaki birebir görüşmemiz çok olumlu geçti. Belediye Başkanımız görüşmemizde kapalı Pazar yerinin çöken çatısını polikarbonka ile kapatılacağını, kabinlerin su oluklarının elden geçirilerek yenileneceğini, pazar yerindeki su giderlerinin ve tüm çalışmaların yapılacağını söyledi. Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay bazı kabinlerin çöken yerlerinin ise yenileceği müjdesini verdi. Belediye Başkanımız Vahap Akay’a bu duyarlılığı için şansım ve pazar esnafımız adına çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 

GÜMÜŞ VE AYDENİZ KAPALI PAZAR YERİNDE YAPILACAK ÇALIŞMALARI BELİRLEDİ

 

Görüşmenin ardından öğlen saatlerinde Pazar yerine gelen Çerkezköy Fen İşleri Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir ile birlikte çalışmaları inceledi. Sıkıntıları yerinde tespit eden Gümüş, kısa bir süre içersinde Pazar yeri ile ilgili çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10