Temiz bir seyirci profili vardı

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ile Genel Kaptan Muzaffer Savaş, düzenledikleri basın toplantısı ile 1461 Karadenizspor karşılaşmasını değerlendirdiler. Muzaffer Savaş, 1461 Karadeniz

16.11.2016 18:22:00 0
Temiz bir seyirci profili vardı

ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

 

İlk olarak müsabaka hakkında konuşan Muzaffer Savaş, “Fikstür gereği şampiyonluğa oynayan takımlarla oynadık. Çorlu Kültürspor ve Marmara Ereğli deplasmanlarının ardından kendi evimizde dört hafta ligi galibiyetle kapatmış ve şampiyonluk havasına girmiş 1461 Karadenizspor takımıyla karşılaştık. Maçların zor olacağını biliyoruz ve küçük büyük takım yok. Futbolda her türlü mucizeler oluyor ve buna izin vermemek için hafta içinde ki çalışmalarımızı düzenli bir şekilde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

MAÇA ÇOK İYİ HAZIRLANDIK

 

1461 Karadenizspor müsabakasının zor olduğunu bildikleri için hafta içi çok iyi hazırlandıklarını sözlerine ekleyen Savaş, “karşılaşma öncesinde sakatlarımız vardı. Şafağın ufak sakatlığı, Sedat’ın omzunda sıkıntısı vardı. Tezcan ve Deniz’de de kasık problemi olmasına rağmen çıkıp oynadılar. Sinan’ın ise ameliyatlık bir durumu olduğu söylenmişti ama buna gerek kalmadı. Bir hafta istirahat verdiler. Dış menüsküsünde bir darbe oldu ve yırtık var denilmişti ama yırtık çıkmadı. İki hoca birden görerek karar verdiler, ameliyat olmayacak” dedi.

 

NAMAĞLUP İKİ TAKIM KARŞI KARŞIYA GELECEK

 

3 tane üst düzey maç oynadıklarını ifade eden Genel Kaptan Muzaffer Savaş şöyle devam etti; Ligin kaderini değiştirecek müsabakalara çıktık. Çorlu Kültürspor ile berabere kalırken, Ereğli gibi zorlu bir deplasmandan galibiyetle ayrıldık. Ereğli’nin iyi bir takım olduğunu bu hafta gördük. Çorlu Kültürspor karşısında ilk yarı 3-1 mağlup durumdayken, 5-4 galip tamamlamayı başardılar. Lig yavaş yavaş şekillenip renkleniyor. Kırılma noktalarının başladığı haftalar geliyor. Biz ilk 5-6 hafta şampiyon olan takımlarla oynadık. İlk 4 haftanın 3 haftasını deplasmanda geçirdik. Bunu biliyorduk ve ona göre hazırlık yaptık. Bu hafta Kapaklıspor maçımız var ve 13 puanda olan iki namağlup takım karşı karşıya gelecek. Güzel ve zevkli bir maç olmasını diliyoruz”

 

TERTEMİZ BİR SEYİRCİ PROFİLİ VARDI

 

Savaş’ın ardından konuşan Kulüp Başkanı Murat Narçın ise, 1461 Karadenizspor karşılaşmasıyla alakalı olarak kendilerinin istedikleri gibi bilgilendirme yapamamalarına rağmen taraftar yoğunluğundan mutlu olduklarını belirterek, “Müthiş derecede taraftar geldi. Hepsine teşekkür ediyoruz. Çok coşku vardı ve güzel bir tablo oluştu. İnsanlar samimi bir şekilde gelerek bizlere destek verdiler. Tertemizde bir seyirci profili vardı. Canı gönülden bizim yenmemizi istiyorlardı. Bundan sonra da inşallah bu şekilde gideriz. Herkes takımı çok beğendiklerini ifade etti. 1461 Karadenizspor takımının başkanı soyunma odasına gelerek oyuncularımı tebrik etmesi bizleri çok mutlu etti. Buradan da kendisine teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

 

TAKIMA SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM

 

Şimdiye kadar ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekleyen Narçın, “inşallah Çerkezköy’ün adını en iyi şekilde temsil edecek birinci adayda yine biziz. Sadece bizim gayretlerimiz yetmiyor. Kamuoyu olarak hep birlikte takıma sahip çıkmalıyız. Spor kamuoyunun oluşması lazım. Bizlerle aynı duyguları paylaşan kim varsa kapımız sonuna kadar açık. Çerkezköy’ün ismini en yukarılarda temsil edelim” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10