Önsel: Bu yanlıştan acilen dönülsün

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, Türk Ceza Kanunu'nda cinsel istismar suçunda mağdur ile failin evlenmesi halinde fail hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılmas?

Tekirdağ 20.11.2016 18:08:00 0
Önsel: Bu yanlıştan acilen dönülsün

“DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE GÖRÜLMEMİŞTİR”

 

Ülke genelinde büyük tartışmalara neden olan cinsel istismarla ilgili önergeye ilişkin, AK Partili vekillere tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel “ Türk milletinin geleceği çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir Türkiye bırakmaya çalışmak yerine, geleceklerinin heder edilmesini sağlayacak AK Parti milletvekillerinin ortaya attığı sözde yasa teklifini reddediyoruz ve AK Partili milletvekillerini kınıyoruz. Dünyanın neresinde böyle bir uygulama görülmüştür. Ülkemiz bunca badire atlatmışken ve halen gündemimiz bu kadar yoğunken bu teklifle ne hedeflenmektedir. Devletin asli görevi çocuklarının, kadınlarının ve tüm fertlerinin geleceğini teminat altına almaktır. Ancak 14 yıldır bütün değerlerimizle oynayan yarını değil bugünü kurtarma çabasında olan ve menfaat uğruna milletinin değerlerini yok sayan AK Parti zihniyetinin en son açığa vurduğu bu yasa teklifine sonuna kadar karşı çıkıyoruz” diye konuştu.

 

“HERKESİN İDRAK ETMESİ GEREKİYOR”

 

Bu yanlıştan acilen dönülmesi gerektiğini kaydeden Önsel”  Vatan hainleri, tecavüzcüler hak ettikleri cezayı almalıdırlar. Almalıdırlar ki hukuk devleti olan Türkiye’de Tür milleti huzurla refahla yaşamına devam etmelidir. Bu işlere yeltenmeye bile kimse cesaret edememelidir. Türk milletinin onurunun, şerefinin, izzetinin kimsenin şahsi meselelerine oyuncak yapılmayacağını herkesin idrak etmesi  gerekmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu işin sonuna kadar takipçisi olacağımızdan ve bu yanlıştan dönülmesi için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10