O araç iki ay sonra bulundu

Öztrak caddesi Sarıgöl Sokak üzerinde bulunan ADS Otomotiv ve Emlak bürosundan çalınan AUDİ A6 marka araç iki ay sonra Küçükçekmece de bulundu. Aracı çalanların hırsızlık çetesi üyeleri oldu?

Çerkezköy 20.11.2016 18:09:00 0
O araç iki ay sonra bulundu

17 EYLÜL GECESİ ÇALINMIŞTI

 

Öztrak caddesi Sarıgöl Sokak ADS Otomotiv de 17 Eylül gecesi saat 03.00 sıralarında meydana gelen hırsızlık olayında kişi yada kişiler tarafından AUDİ A6 marka bir araç çalınmıştı. Hırsızlık olayında kapıyı zorlayarak içeri giren hırsız yada hırsızlar içeri de bulunan 10 araç içinden sadece bir tanesini çalarak gecenin de karanlığından faydalanarak kayıplara karışmışlardı.

 

BİR AY ÖNCE CEZAEVİNE GÖNDERİLMİŞLER

 

Olayın üzerinden iki ay gibi bire süre geçerken araç Küçükçekmece de park halinde bulundu. ADS Otomotiv işletmecisi Dursun Şahin yaptığı açıklamada, “aracımızı çalan hırsızlar yaklaşık bir ay önce yapılan baskınla evlerinde yakalanmışlar. Hırsızlık çetesi olduğu ifade edilen şahısların evinde yapılan aramada da aracımızın anahtarı bulunmuş ve şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişler” dedi.

 

ŞAŞE NUMARASINDAN BİZİM ARACIMIZ OLDUĞU ANLAŞILDI

 

Aracının Cuma günü bulunduğunu ifade eden Şahin, “şahıslar cezaevine girdikten yaklaşık bir ay sonra da vatandaşlar evlerinin önünde uzun süredir park halinde duran araçtan şüphelenerek durumu polis ekiplerine bildirmişler. Plaka sorgusunda araç başka bir kişi adına çıkarken, şase numarasından yaptıkları kontrol sonucunda da bize ulaştılar ve aracın bize ait olduğunu ifade ettik” ifadelerini kullandı.

 

ARACIN İÇİNDEN ÇOK SAYIDA LEVYE VE BALYOZ ÇIKTI

 

Dursun Şahin konuşmasının sonunda ise, “Küçükçekmece de bulunan aracımızı almaya gittiğimizde plakasının değiştirilerek tüm camlarına film çektiklerini gördük. Aracı kapılarını açtığımızda da içinde hırsızlık yapmakta kullandıkları çok sayıda balyoz ve levyeler çıktı. Şahısların arabamızı çalmalarında ki en önemli etkenin hırsızlık yaptıktan sonra olay yerinden hızlı bir şekilde kaçmak istedikleri ifade edildi. Geçte olsa aracımızın bulunmasından dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10