Oğuzhan Genç'ten 2 madalya daha

18-19-20 Kasım Tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen, Uluslar arası Marmara Kupası Karate şampiyonasında Çerkezköy ve Tekirdağ'ı temsil eden sporcumuz Oğuzhan Genç, müsabakalardan 1 altın

21.11.2016 20:05:00 0
Oğuzhan Genç

BİRİNCİLİK KÜRSÜSÜNE ÇIKTI

 

30 ülkenin katıldığı, Karate Federasyonu ve İstanbul GSIM’in katkıları ile organize edilen müsabakada, çok yoğun bir katılım olduğunu ifade eden Oğuzhan Genç; "Ben ilk yarışmamda İşitme Engelli olmam sebebi ile kendi kategorimde Kata müsabakalarına girdim, rakiplerimi rahat geçerek birincilik kürsüsüne çıktım. Daha sonra en çekişmeli ve en iddialı maçlar olan takım maçlarında arkadaşlarımızla oluşturduğumuz ekiple maçlara çıktık” dedi.

 

EKSİKLERİMİ TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYORUM

 

Rakiplerinin güçlü olduğunu sözlerine ekleyen Genç, “Oldukça sert, zaman zaman doktor, zaman zaman ise hakem müdahaleleri ile bölünen takım maçlarında 3’üncü olarak kupamızı aldık. Bu müsabakaları bu derecelerle tamamlayabildiğimiz için mutluyum. Aktif sporculuğu henüz bırakmadım, bu müsabakalar benim için oldukça önemli, yılda bir kaç defa bu müsabakalara katılarak kendimi kontrol ediyor, eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

 

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Oğuzhan Genç konuşmasının sonunda ise, “Ayrıca son dünya şampiyonasında kırılan elimi bu müsabakalarda deneme imkanı buldum. Her müsabakamda beni destekleyen aileme ve arkadaşlarıma, Çetin Grup’ta her başarıma kendi başarıları gibi sevinen çalışma arkadaşlarıma Patronum ve abim Sayın Ahmet Çetin’e bana verdikleri destek ve güven için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10