İhtiyaç sahibi öğrenciler için anlamlı kampanya

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği üyesi Gülnur Kocaçınar  "Çocuklar Üşümesin" kampanyasını başlattı. Kocaçınar, kampanya ile birlikte ihtiyaç sahibi çocuklara uzatı

Çerkezköy 24.11.2016 20:29:00 0
İhtiyaç sahibi öğrenciler için anlamlı kampanya

DUYARLI VATANDAŞLARIMIZDA KATKI SAĞLADI

 

Bir arkadaşının Muş’un Bulanık ilçesinde görev yapan öğretmen arkadaşının ihtiyaç sahibi öğrencilerinin olduğunu belirtmesi üzerine harekete geçen Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği üyesi Gülnur Kocaçınar “Çocuklar Üşümesin” adı altında kampanya başlatarak kendi imkanları ve hayırseverlerin desteği ihtiyaç sahibi öğrenciler için mont, palto, bot, çorap gibi kışlık eşyalar topladıklarını kaydetti.

 

“BİR KAMYON YARDIM TOPLADIK”

 

Kocaçınar “ Kış mevsiminde dar gelirli yoksul ailelerin ve çocuklarının kışlık giysi ihtiyaçlarını karşılamak için  önce bireysel olarak  işe  kendi imkanlarımla başladım. Yakın çevremdeki arkadaşlarımda konuyu duydular ve bizlerde katkı ve destek olacağız dediler. Kampanyamız bir anda çığ gibi büyüdü. Ben ilk etapta 30 bot,30 mont ve çorap aldım. Arkadaşlarımda evlerinde çocuklarının kullanmadığı bazılar az kullandığı kışlık kıyafetler ile botları getirerek bana bu hayırlı işte destek oldular. Şuan bir kamyon eşya topladık. Katkı ve destek verenlere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

“KOLLARI SIVADIK”

 

“Çocuklar Üşümesin” projesi hakkında bilgi veren hayırsever Gülnur Kocaçınar “ Geçtiğimiz hafta bir gece İstanbul’da görev yapan bir öğretmen arkadaşım aradı. Kendisinin bir tanıdık öğretmen arkadaşının Muş’un Bulanık ilçesinde bir köyde görev yaptığını söyledi. Okulunda öğrenim gören öğrencilerin yüzde doksan dokuzu yoksulmuş. Bu kış kıyamette kışlık giysileri olmadığı için okula yazlık kıyafetlerle ve yırtık ayakkabılarla geldiklerini söyledi. Bizde o çocuklara nasıl bir yardım yaparız diyerek bu kampanyayı başlattık. Hemen ertesi gün kolları sıvayarak ilk etapta 30 bot,30 mont ve kışlık çoraplar ile kalın giysiler aldım. Bu durumu arkadaşlarımız ile paylaştıktan sonra kampanya büyümeye başladı. Bu kampanyada benim hep yanımda olan Başarı Sürücü kursu direksiyon eğitmeni Yasemin Tokgöz Gölyeri’ne ayrıca çok teşekkür ediyorum. Kampanyayı birkaç gün daha devam ettireceğiz. Aras  Kargo Papatya Şubesi işletmecisi Oğuz Engin’de ulaşım konusunda gerekli katkı ve desteği vereceğini söyledi.Kampanyaya destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum”

 

 Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10