Ülkü Ocakları öğretmenleri yemekte ağırladı

Çerkezköy Ülkü Ocakları 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla önceki akşam Gazi Oasman Paşa Mahallesi Güveniş caddesindeki Erzurumlular Derneği'nde yemek verdi.

Çerkezköy 24.11.2016 20:33:00 0
Ülkü Ocakları öğretmenleri yemekte ağırladı

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yemeğe Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz,Türk Eğitim Sen Çerkezköy Temsilcisi Alper Tunga,Çerkezköy Ülkü Ocakları Eski Başkanı Fatih Berber, Çerkezköy Ülkü Ocakları yönetimi ve öğretmenler ile Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın katıldı.Program Kur-an-ı kerim okunmasıyla başladı. Yemekte konuşan Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ,öğretmenlerin önemli ve kutsal bir görev yaptıklarını belirterek , “24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle bu gün siz değerli öğretmenlerimizle birlikte olmak istedik.Yemeğimize katılmanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

“ÇOCUKLARI VE AİLELERİNİ AYDINLATMANIZI İSTİYORUZ”

 

Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini kaydeden Aktuğ “  Temennimiz bu zor dönemin kısa zamanda son bulmasıdır. Bu nedenle birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmemiz gerekiyor. Son zamanlarda birçok gencimizin uyuşturucu madde kullandığını görüyoruz. Sizler mürekkep yalamış insanlar olarak bunun önüne geçilmesi için onları ve ailelerini aydınlatmanızı istiyoruz” diye konuştu.

 

EĞİTİM NEFERLERİ OLARAK BAYRAĞI DEVAM ETTİRİYORUZ

 

Programda daha sonra konuşan Türk Eğitim Sen Çerkezköy Temsilcisi Alper Tunga “Öncelikle Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu uğurda emeği geçen vefat eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor,mekanlar cennet olsun diyorum.Biz Eğitim neferleri olarak aldığımız bu bayrağı sonsuza dek devam ettireceğiz.Bu akşam bizleri yemekte bir araya getirerek onure ettiniz. Bu birlikteliğimiz daim olmasını diliyorum. Milli mücadele yıllarında nasıl zorlukların üstesinden geldiysek bu günde ülkemize hizmet adına üstesinden geleceğiz. Bu ülke için canını vermiş olanlar içinde bir kez  daha Allah rahmet etsin.Ruhları şad olsun” diye konuştu.

 

“EL ELE OMUZ OMUZA VEREREK DAHA İYİ GÜNLERE GELECEĞİZ”

 

Bu sofrayı açarak öğretmenleri ve partilileri bir araya getiren Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ’a ve yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “ Başöğretmenimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu dünyadan göç edip gitmiş tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyor,onları saygı ve minnetle anıyoruz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk,” Memleketi ilim, irfan, ekonomi ve bayındırlık alanlarında da yükseltmek, milletimizin her hususta çok verimli olan kabiliyetlerini geliştirmek, gelecek nesillere sağlam, değişmez ve olumlu bir karakter vermek lazımdır. Bu kutsal amaçlar elde etmek için mücadeleye atılanların arasında öğretmenler en önemli ve en hassas yeri almaktadır.’ diyerek öğretmenlerimize verdiği önemi ifade etmiştir. İnşallah sizlerle omuz omuza el ele vererek tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Milliyetçi kadrolar ülkemizde tesisi ederek daha iyi yerlere geleceğiz. Bu memleketi çakallara, dolandırıcılara teslim etmeyeceğiz. Milliyetçi ülkücü gençler olarak  her zaman öğretmenlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu nedenle bir kez daha tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyor,sizlere sağlık ve mutluluklar diliyorum.”dedi.

 

ÖĞRETMENLERE HEDİYELER VERİLDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, yemeğe katılan öğretmenlere günün anısına birerer adet kalem seti hediye etti. Yemeğe katılan öğretmenler, öğretmenler gününde yemek programında kendilerini bir araya getiren Çerkezköy Ülkü Ocaklarına verdikleri yemek için teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10