Katliam gibi kaza!

Kapaklı BP Benzinlik önünde önceki akşam meydana gelen katliam gibi kazada ikisi ağır 6 kişi yaralanırken, Özel İrmet Hospital'a kaldırılan Dönüş M. ise yapılan tüm müdahalelere rağmen ku

Çerkezköy 28.11.2016 21:02:00 0
Katliam gibi kaza!

Önceki akşam Kapaklı BP Benzinlik önünde saat 20.00 sularında meydana gelen katliam gibi kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı. Kapaklı istikametinden Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Salih Y., yönetimindeki 59 KR 9800 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçerek, Emine M., yönetimdeki 59 FP 197 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

 

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

 

Şiddetli çarpışmanın etkisiyle her iki araç da hurda yığınına dönerken, araçta bulunanlar çarpışmanın etkisiyle araçlarda sıkıştılar. Kazanın ardından yoldan geçen vatandaşlar tarafından sağlık ve emniyet ekiplerine haber verilirken, olay yerine çok sayıda 112 Ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri de özel kesim makaslarıyla araçların kapılarını keserek araçlarda sıkışan vatandaşları kurtarmaya çalıştılar.

 

SIKIŞTIKLARI YERDEN GÜÇLÜKLE ÇIKARILDILAR

 

Kazanın ardından araç trafiği emniyet güçlerince kontrollü olarak sağlandı. 59 KR 9800 plakalı aracın sürücüsü Salih Y., sıkıştığı yerden çıkartılırken, sağlık ekiplerince dikkatli bir şekilde ambulansa alınarak Özel İrmet Hospital’a kaldırılarak tedavi altına alındı. Emine M.’nin yönetimdeki 59 FP 197 plakalı araçta bulunan Dönüş M. ise sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılarak sedye yardımıyla ambulansa alındı. Durumu ağır olan yaşlı kadın Özel İrmet Hospital’a sevk edildi.

 

İTFAİYE EKİPLERİ HUMMALI BİR ÇALIŞMA İÇİNE GİRDİLER

 

Durumu ağır olan 59 PF 197 plakalı araç sürücüsü Emine M.’de sağlık ekiplerince Özel Optimed Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Emine M.’nin aracında bulunan Berfinaz Y. ve Erdal D. ile Salih Y.’nin aracında bulunan Osman A.’da Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralıların çeşitli hastanelere sevk edilmesinin ardından itfaiye ekipleri hummalı bir çalışma içine girdiler. Çarpışmanın etkisiyle araçların depolarından sızan mazotlar olası bir tehlikeye mahal vermemek adına ekipler tarafından temizlendi.

 

TELEFONLARININ IŞIKLARIYLA DESTEK OLMAYA ÇALIŞTILAR

 

Kazanın ardından orta refüjde bulunan ağaçlarda büyük oranda zarar gördü. Kaza esnasında yoldan geçen vatandaşlar büyük bir duyarlılık örneği göstererek hummalı bir çalışma içinde olan itfaiye ekiplerine karanlıktan dolayı telefonlarının ışıklarını açarak destek vermeye çalıştılar. Kazaya karışan her iki aracın olay yerinden kaldırılmasının ardından itfaiye ekipleri yol üzerindeki temizlik çalışmalarını tamamlamasının ardından araç trafiği yeniden normal seyrine döndü.

 

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Kazanın ardından Özel İrmet Hospital’a sevk edilen yaralılardan Dönüş M.’nin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, diğer yaralıların kaldırıldıkları hastanelerde tedavilerinin devam ettiği ifade edildi. Meydana gelen katliam gibi kazanın ardından emniyet güçleri yaptıkları incelemenin ardından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10