Asbaş: "İlk devre hedefimize ulaştık"

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, takımın ilk devrede hedefine ulaştığını kaydederek ikinci devre hedeflerinin ise ligi şampiyon olarak bitirmek olduğunu kaydetti.

29.11.2016 19:12:00 0
Asbaş:

İLK YARIDA Kİ BAŞARIMIZI İKİCİ YARIDA DA SÜRDÜRECEĞİZ

 

Başkan Kazım Asbaş, sezona şampiyonluk parolası ile güçlü bir kadro oluşturarak başladıklarını belirterek, “ Sezon öncesi hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik ve şampiyon olmak içinde güçlü bir kadro oluşturmamız gerektiğine inandık ve takım kadromuzu tecrübeli isimlerle takviye ederek güçlendirdik.Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadel eden takımımız ilk devre bir beraberlik dışında tüm maçlarını kazandı. Güçlü bir ekiplerin yer aldığı grubumuzda takımımızın ortaya koyduğu güzel futbol ve takım oyunu ile ligin ilk haftasından itibaren ele geçirdiğimiz grup liderliğini ilk yarı sonuna kadar sürdürerek ilk yarıyı 25 puanla birinci sırada bitirdik.İlk yarıdaki bu başarımızı ikinci yarı maçlarında da sürdüreceğiz.En yakın takipçimizle aramızda bir puan fark var. Bu nedenle bu saatten sonra beraberliğe dahi tahammülümüz yok. Tüm maçlarımızı galibiyetle kapamamız gerekiyor. Bu nedenle devre arası demeden ikinci yarı hazırlıklarına başladık” diye konuştu.

 

“FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZİ VE TEKNİK HEYETİMİZİ KUTLUYORUM”

 

Asbaş, ilk yarıda başarılı olan Çerkezköy Doğanspor kadrosunda yer alan sporcu ve teknik heyeti takımın başarısı için canla başla mücadele vermeleri nedeniyle tebrik ettiğini de belirterek, “Özellikle şunu vurgulamak istiyorum. Takımımız rakipleri karşısında ilk yarı müsabakalarında her ne kadar rahat bir futbol sergilemiş olsa da zaman zaman rahat oynadıkları maçlarda bile galip gelememe tedirginliği duyduklarını gözlemledik. Çünkü takımımızı yakından takip eden takımlarında üzerimizde baskısı olması nedeni buna etken oldu. Bu nedenle ikinci yarıda puan farkını açmak zorundayız. Puan farkını açtığımızda daha rahat ve çok daha göllü maçlara imza atacağız. Çerkezköy Doğanspor olarak ilk yarıda hedeflediğimiz puanın iki puan altında puan topladık buna rağmen yine hedefimizi tutturduk. İlk yarıda başarılı oyun sergileyen tüm futbolcu kardeşlerimi ve teknik heyetimizi verdikleri sözü tutmalarından ve takımlarının başarılı olmasındaki mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah ikinci yarıda da tüm futbolcularımız ve teknik heyetimiz ayni kararlılık içinde mücadele vererek  süper amatör lig hedefimize ulaşmış olacağız.”diye konuştu

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10