5 hırsız suçüstü yakalandı

Bağlık Mahallesi Zeybek sokak üzerinde bulunan bir markete giren 5 kişi yaklaşık 8 bin TL değerinde sigara ve ürün çalarak kayıplara karışırken, olayı geniş çaplı soruşturan İlçe Emniyet Mü

Çerkezköy 30.11.2016 22:42:00 0
5 hırsız suçüstü yakalandı

SİGARALARI ÇUVALLARA DOLDURDULAR

 

Salı sabahı saat 04.30 sularında meydana gelen hırsızlık olayında bir marketten 8 bin TL değerinde sigara ve ürün çalındı. Hırsızlık olayı iddiaya göre şu şekilde gelişti; 5 kişi oldukları kamera görüntülerine yansıyan zanlılar, marketin kapısını zorla açarak içeri girdikten sonra direk olarak sigara reyonuna yönelerek sigaraları yanlarında getirdikleri çuvallara doldukları görülüyor.

 

KİRALADIKLARI ARAÇLA KAYIPLARA KARIŞTILAR

 

3 şahsı market içine girerken iki zanlının da dışarıda gözetleme yaptığı ifade edilirken, zanlılar birkaç saniye içinde sigara reyonunu boşaltarak dükkandan çıkmaya çalışırken, raflarda olan ürünlerden de almayı ihmal etmedikleri kamera görüntülerine yansıdı. Zanlılar kısa süre içinde gerçekleştirdikleri hırsızlık olayının ardından marketten çıkarak 34 AJ 2780 plakalı araçla gecenin karanlığında kayıplara karışıyorlar.

 

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

 

Dükkanının soyulduğunu fark eden işyeri sahibi durumu emniyet güçlerine haber verirken, geniş çaplı soruşturma başlatan Asayiş Büro Amirliği ekipleri zanlıların Çerkezköy’den sonra Ergene’de market soyduklarını tespit etti. Zanlıların kullandığı aracın kiralık olduğunun öğrenilmesinin ardından GPRS üzerinden teknik takibe geçen ekipler zanlıların Ulaş’ta olduklarını tespit ederek Jandarma ekipleriyle birlikte 5 kişiyi suçüstü yakalayarak gözaltına almayı başardı.

 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Dün gece saat 03.00 sularında düzenlenen operasyonla yakalanan zanlıların İstanbul’dan geldikleri ve ilk olarak Çerkezköy ardından da Ergene de hırsızlık olayına karıştıkları öğrenildi. Gözaltına alınan zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecekler. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10