"6 Üstü Komedi" Çerkezköy'e geliyor

Başrollerini Tuğba Özay, Ahmet Çevik ve Sinan Belginer'in paylaştığı 2 perde yetişkin komedisi olan "6 Üstü Komedi" tiyatro oyunu Çerkezköy'de sahnelenecek. Tiyatro Gülen Surat organiz

Çerkezköy 1.12.2016 19:53:00 0

TİYATRO SEVERLER İÇİN BİR ARAYA GELECEK

 

Tiyatro Gülen Surat Ahmet Çevik Tiyatrosu'nun "6 Üstü Komedi" oyununu Çerkezköylü tiyatro severler ile bir araya getirecek. Yönetmenliğini Evren Duyal'ın üstleneceği oyunda usta oyuncular Sinan Bengier, Ahmet Çevik, Didem Sökmen, Hakan Kutlay Kutlu, Yelda Alp ile beraber sevilen oyuncu Tuğba Özay 'da yer alacak. İnsanların hayatına gitgide yerleşen teknolojik gelişmelerin nasıl belirleyici hale geldiğinin ve teknolojik ürünlere bağımlılığın anlatılacağı oyunda, seyirci bir kez daha gerçeklerle yüzleştirilecek.

 

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

 

“6 Üstü Komedi” tiyatrosunun 5 Aralık Pazartesi günü Çerkezköy Halk Eğitim Merkezinde sahneleneceğini kaydeden Tiyatro Gülen Surat yetkilileri Emre Balcı ve Seçil Gülen Komi “ Çerkezköy’de ki halkımızın tiyatro ve sanata olan saygısını biliyoruz. Çerkezköy halkının çalışan kesim olduğu için sosyal aktivitelere fazla zaman ayıramıyor. Bizde vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerini gidermek için “6 Üstü Komedi” oyununu Çerkezköy’e getirmeye karar verdik. Bundan sonra da her ay düzenli olarak tiyatro severler için oyunlar getireceğiz. Ünlü oyuncularımızın yer aldığı tiyatro oyununu izlemek isteyen tiyatro severlerin biletleri Bayramefendi Osmanlı Kahvecisinden ve 0543 275 54 64 ile 0553 719 03 17 numaralı telefonlardan temin edebilirler” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10