Öğretmenleri ve personellerini yemekte ağırladı

Özel Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin, öğretmenler günü etkinliği düzenleyerek öğretmenleri ve personelini Gabralı Hotel de yemekte ağırladı. Yemeğe Gülerçin Koleji Eğitim Kurumlar

Çerkezköy 4.12.2016 18:09:00 0
Öğretmenleri ve personellerini yemekte ağırladı

GÜLERÇİN BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

 

Gecede konuşma gerçekleştiren Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü “ Gülerçin Koleji hizmete girdiğinden bu yana hızla büyümeye devam ediyor.  TEOG sınavı ve çeşitli sosyal etkinlik projelerimiz nedeniyle Öğretmenler Günü’nde bir araya gelememiştik. Şimdi ise bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurumda görev yapan tüm öğretmenlerimiz başarının sahibidir. Bizlere her zaman katkı ve desteğini esirgemeyen Gülerçin Kurucusu Bülent Gülerçin’e  teşekker ediyorum”  dedi.

 

“GÜZEL BİR ÇALIŞMA SERGİLİYORUZ”

 

Gülerçin Eğitim Kurumları olarak büyük bir aile olduklarını kaydeden Kürklü “ Hiç bir kurum müdürü böyle güzel bir ortamda çalışma imkanına sahip değildir. Biz burada sıcak bir aile ortamında çok güzel bir çalışma sergiliyoruz. Herkes kendi işini en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyor. Gülerçin’in büyümesinde kurucumuz Bülent Gülerçin olmak üzere siz öğretmenlerimizin katkısı çok büyüktür. Bu nedenle sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.Öğretmenlerimizle birlikte daha başarılı olacağız.Her ortamda Gülerçin’li olmak ve Gülerçin’de öğretmen olmak farkındalık yaratmaktadır” diye konuştu.

 

GÜLERÇİN’İN BU BAŞARISI SİZLER SAYESİNDEDİR

 

Kürklü’nün ardından konuşan  Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları kurucusu ve sahibi Bülent Gülerçin’de “Öncelikle bu gece kurumumuzun tüm öğretmen ve personelinin katılımından mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Aslında bu geceyi 24 Kasım Öğretmenler günü akşamı gerçekleştirecektik .Ancak o tarihte programların yoğun olması nedeniyle bu geceye erteledik. Geciken geceyi bu akşam sizlerle birlikte kutlamanın ve sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içindeyim. Bu başarılarımız sizlerin  sayesindedir. Siz öğretmenlerimizin ne kadar özverili bir çalışma sergilediğinizi görüyor ve her birinizi çalışmalarınız  dolayısıyla takdirle karşılıyorum. Müdürümüzün de dediği gibi biz Gülerçin olarak büyük bir aileyiz. Bu ailemizi daha da büyütmek için bizler kadar sizlerinde  canla başla katkı sağladığınızı görüyorum ve bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyorum.başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE  DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Gülerçin Koleji Eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve personel canlı Müzik eşliğinde geç saate kadar doyasıya eğlendiler. Canlı müzik eşliğinde öğretmenler ve personel tarafından çekilen halaylara ve oynanan Trakya havalarına Bülent Gülerçin’de eşiyle eşlik etti. Gülerçin Koleji öğretmenleri gece sonunda kendilerine güzel bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşatan Bülent Gülerçin’e teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10