Kapaklıspor Ereğli'den şen döndü

1911 Çerkezköyspor'u takibini sürdüren Kapaklıspor ligin yedinci hafta karşılaşmasında Marmara Ereğlisi Belediyespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maç boyunca kontrollü bir futbol sergileyen Ka

5.12.2016 21:29:00 0
Kapaklıspor Ereğli

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Pazar günü Marmara Ereğlisi Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile çıktı. İlk dakikalarda her iki takımda atak bir futbol ortaya koyarken, ilerleyen bölümlere doğru Kapaklıspor oyunda hakimiyeti tamamen eline aldı. Organize ataklarla gol arayan Kapaklıspor ileri uç elemanları yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanırken, ikinci devrede de her iki takımda galibiyet için yüklendi.

 

KAPAKLISPOR ERAY CEM İLE ÖNE GEÇTİ

 

Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 75’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Eray Cem şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u deplasmanda öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda skoru koruyamaya çalıştı. Rakibinin beraberlik için geldiği dakikalarda önemli iki fırsatı değerlendiremeyen Kapaklıspor bir türlü farkı artıramadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 16 yaparak averajla ikinci sıradaki yerini korurken, ligdeki üçüncü mağlubiyetini alan Marmara Ereğlisi Belediyespor ise dokuz puanla sekizinci sıraya kadar geriledi.

 

“ÖNEMLİ DEPLASMANDAN ÜÇ PUAN İLE AYRILDIK”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Önemli bir deplasmandan üç puan ile ayrıldığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımız çok büyük bir mücadele sergiledi ve oyundan hiç kopmadık. Son dakikalarda yakaladığımız önemli iki fırsatı değerlendirseydik çok rahatlayacaktık. Bu hafta çok zorlu bir maçımız var. Evimizde konuk edeceğimiz 1461 Karadenizsporkarşısında bütün taraftarlarımızı desteğe davet ediyoruz. Kapaklıspor olarak bütün basamakları teker teker geçiyoruz. Sezon sonunda da şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10