"Sizleri en yakın çalışma arkadaşı olarak gördüm"

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, mahalle muhtarlarıyla birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret ederek yeni göre

Çerkezköy 7.12.2016 20:48:00 0

YENİ GÖREV YERİNİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİLER

 

İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığına atan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a bir ziyarette muhtarlardan geldi. Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Mahalle Muhtarlarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, “Sayın Kaymakamımız hiçbir konuda bizleri geri çevirmedi. Her zaman bizlere destek oldu. Muhtarlarla bu denli ilgilenen ve Vatandaşlarımızla bu kadar içli dışlı olan bir Mülki Amir hiç görmedim. İlçemizden gideceğinden dolayı büyük üzüntü içerisindeyiz. Vatandaşlarımız tarafından da çok beğenilen ve büyük takdir gören Sayın Kaymakamımıza yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diliyoruz. Allah utandırmasın” ifadelerine yer verdi.

 

MUHTARLARDAN HELALLİK İSTEDİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise yaptığı konuşmada muhtarlardan helallik isteyerek, “ Sizleri yeni görev yerime de bekliyorum. Vatandaşlarımızın teveccühü ile seçilen muhtarlarımızı her zaman kendime en yakın çalışma arkadaşları olarak gördüm. Hizmette birliktelik ilkesi doğrultusunda, sizlerle beraber İlçemizi ve Çerkezköylü vatandaşlarımızı çok severek görev yaptım. Her alanda örnek bir İlçe olmasını istediğimiz Çerkezköy’ümüz, gelişmeye devam edecek ve bunları duydukça mutlu olacağımı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

 

PLAKET TAKDİM ETTİLER

 

Konuşmaların ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a Çerkezköy Muhtarlar Derneği adına ‘Göreve geldiğiniz günden bu güne muhtarlarımıza ve Çerkezköy halkına yaptığınız desteklerden dolayı tüm muhtarlar adına teşekkür ederiz. Yeni görev yerinizde başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz’ ifadelerinin yer aldığı plaket takdim edildi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10