O yolda tehlike çanları çalıyor

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren birçok firma sahibi ve işçiler, kullandıkları yolların bozuk olmasından dert yanmış ve 4 Ekim tarihinde ki gazetemizde 'Patron ve İşçiler isyan

Çerkezköy 7.12.2016 20:52:00 0
O yolda tehlike çanları çalıyor

HABERİMİZİN ARDINDAN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

 

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firma sahipleri ile işçiler yolların bozuk olmasından isyan ederken, konu hakkında ‘Patron ve İşçiler isyanda’ başlığıyla gazetemizde haber yapmıştı. Yaptığımız haberin ardından Veliköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından yollarla ilgili gerekli işlemlerin başlatılacağı ifade edilmesinin ardından Ekim ayının sonunda çalışmalar başlamıştı.

 

BÖLGEDE İNCELEME YAPMIŞLARDI

 

Çalışmaların başlamasının ardından da Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Veliköy OSB Bölge Müdürü Mustafa Mayadağlı ve Bölge Müdür yardımcısı Taner Özmen çalışmaların yapıldığı bölgede çalışmalar hakkında bilgi almışlardı.

 

SICAK ASFALT KAPLAMA YAPILMIŞTI

 

Yol yapım çalışmaları kapsamında, Sanayi Bulvarından başlayıp 30. Cadde, 26. Cadde, 1. Cadde ve Osman Uzun caddesinde yaklaşık 3,5 km uzunluğunda, 7 metre genişliğinde yol yapılacak açıklanmış ve belirtilen yollarda da önce kırılmış, elenmiş ocak taşı malzemesinin finişerle serilmesi suretiyle plent-miks temel yapılarak, üzerine sıcak asfalt (binder) kaplama yapılacağı ifade edilmişti.

 

BİR KEZ DAHA İSYANDALAR

 

Ekim ayı sonunda başlanan ve Aralık ayının ikinci haftasında bulunduğumuz şu günlerde asfalt yolların belli kısımlarında çatlamaların yanı sıra çökmelerde başladı. Belli bölgelerde meydana gelen zedelenme, aşınma, çatlama ve çökmeler firma sahipleri kadar işçileri bir kez daha isyan ettirdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10