Kaymakamlık personelinden Kubilay'a veda yemeği 

Çerkezköy Kaymakamlığı personeli, üç yıldır Çerkezköy'de görev yaparak İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı'na atanan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'a veda yemeği düzen

Çerkezköy 8.12.2016 21:39:00 0
Kaymakamlık personelinden Kubilay

PLAKET VERDİLER 

 

Yemeğe Çerkezköy İlçe Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay ve kaymakamlık personeli katıldı. Yemekte Kaymakamlık personeli Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a ilçede yaptığı hizmetler anısına “ Çalıştığımız süre zarfında bizlere göstermiş olduğunuz yapıcı ve öğretici katkılarınıza teşekkür eder, yeni görev yerinizde başarılar dileriz” ifadelerini içeren plaket takdim ettiler.

 

“BİZLERE ÖRNEK OLDU”

 

Personeli adına plaket takdim ederek konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay”  İlçemize atandığı andan itibaren kısa sürede alıştığımız Kaymakamımız, çalışkanlığı ile her zaman bizlere örnek oldu. İlçemizden gidecek olmasının burukluğu içerisindeyiz. 3,5 yıla yakın birlikte çalıştığımız süre zarfında daima bizim yanımızda ve desteğimizde oldu. Başarılı personeli her zaman takdir etmesi de personelimiz için ayrı bir motivasyon oldu. Bizlere sağladığı desteklerden ve İlçemizde yapmış oldukları değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendim ve personelim adına yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN DERTLERİNE ÇARE OLDUK”

 

Mesai arkadaşlarına, hazırlamış oldukları organizasyondan dolayı teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Kaymakamlık hayatım boyunca görev yaptığım tüm İlçeleri örnek bir kent yapmak için çalışmalar yürüttüm. Her anlamda marka kent olmaya ve gelişmeye müsait olan Çerkezköy’ümüz için de birçok başarılı projeyi hayata geçirmeye çalıştık. Elimizden geldiği kadar kanuni görev ve yetkilerimiz dahilinde vatandaşlarımız arasında ayrım yapmadan, bize ulaşan vatandaşlarımızın dertlerine çare olmaya da gayret ettik. Yürütmüş olduğumuz tüm bu proje ve faaliyetlerde ve Devletimizin şefkatli elini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmasında kaymakamlık personeli olarak sizin alın teriniz vardır. Hizmetlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10