Süper Lig'de 8.hafta oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Lig 8.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olurken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Muratlı Belediyespor'a konuk olacak.

9.12.2016 19:14:00 0
Süper Lig

LİDER MURATLI DEPLASMANINA ÇIKACAK

 

Haftaya 16 puanla ilk sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda 15 puanla dördüncü sırada yer alan Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Bir önceki hafta Hayrabolu Belediyespor Gençlik Kulübünü 9-0 mağlup eden 1911 Çerkezköyspor’da moraller üst düzeyde. Maça mutlak üç puan parolası ile çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Bu hafta deplasmanda ligin zorlu ekiplerinden Muratlı Belediyespor’a konuk olacağız. Karşılaşmanın hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdük. Bugün yapacağımız son antrenmanın ardından maçın hazırlıklarını tamamlayacağız. Futbolcularımızın zorlu deplasmandan üç puan ile döneceklerine inanıyoruz” dedi. Muratlı Belediyespor ile 1911 Çerkezköyspor Muratlı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan zorlu karşılaşmada saat 13.00’de başlayacak.

 

ÇORLU KÜLTÜRSPOR ŞARKÖY’E KONUK OLACAK

 

Ligde lider 1911 Çerkezköyspor’u takibini sürdüren Çorlu Kültürspor ise deplasmanda son haftaların formda ekiplerinden Şarköyspor’a konuk olacak. Çorlu Kültürspor oynadığı ye karşılaşmada beş galibiyet bir beraberlik ve bir yenilgi ile 16 puanla ikinci sırada yer alırken, Şarköyspor ise altı karşılaşmada üç galibiyet ve üç yenilgi ile dokuz puanla dokuzuncu sırada bulunuyor. Şarköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşmada saat 14.30’da başlayacak.

 

KAPAKLI EVİNDE ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Oynadığı altı karşılaşmada beş galibiyet bir beraberlik alarak 16 puanla üçüncü sırada yer alan Kapaklıspor evinde 12 puanla beşinci sırada bulunan 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Bir önceki hafta Marmara Ereğli Belediyespor’u tek golle geçen Kapaklıspor 1461 Karadenizspor karşısında üç puan hedefliyor. Maça mutlak üç puan parolası ile çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Geçtiğimiz hafta deplasmanda Marmara Ereğlisi Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldık. Bu hafta ise evimizde 1461 Karadenizspor’u konuk edeceğiz. Rakibimiz son haftalarda düşüş yaşasa da ciddi ve önemli bir rakiptir. Taraftarımız önündeki karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp yolumuza başarılı bir şekilde devam etmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu önemli karşılaşmaya bekliyoruz” dedi. Kapaklıspor ile 1461 Karadenizspor Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak.

 

SARAY BELEDİYESPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

 

Son haftalarda çıkış yakalayan Saray Belediyespor ise deplasmanda Ergene Belediyespor’a konuk olacak. Saray Belediyespor ligde oynadığı yedi karşılaşmada üç galibiyet iki beraberlik ve dört yenilgi alırken, Ergene Belediyespor ise altı puanla onuncu sırada yer alıyor. Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.15’de başlayacak. Alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada ise bir puanla son sırada bulunan Aşağısevindikspor ise iki puanla 13.sırada yer alan Büyük Çınarlıspor’a konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda seyircisiz oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Hayrabolu Belediyespor Gençlik Kulübü evinde Marmara Ereğlisi Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki hafta deplasmanda 1911 Çerkezköyspor karşısında aldığı farklı mağlubiyeti telafi etmek isteyen Hayrabolu Belediyespor Gençlik Kulübü maçtan üç puan ile ayrılmayı hedefliyor.

 

SİTESPOR EVİNDE

 

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Sitespor ise hafta sonunda evinde bu sezon istediği sonuçları alamayan Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldıkları farklı galibiyet ile moral bulduklarını kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Son iki haftadır iyi bir oyun ortaya koyarak elde ettiğimi puanlarla üst sıralara yükselmeyi bildik. Geçtiğimiz hafta Aşağısevindikspor karşısında maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun ortaya koyarak dört farklı kazandık. Bu hafta ise Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk edeceğiz. Çorlu Gençlerbirliğispor ise kötü geçen sezonu toparlama adına bu karşılaşmaya asılacaktır. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp yükselişimizi sürdürmek istiyoruz” dedi. Sitespor ile Çorlu Gençlerbirliğispor Kapaklı Sahası’nda saat 12.00’de karşı karşıya gelecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10