Zorlu karşılaşma öncesi kahvaltı jesti

Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Necmettin Çınar ile iş adamı Zikri Arıç  1911 Çerkezköyspor takımı oyuncuları ve teknik heyetini, Muratlı Belediyespor karşılaşması öncesinde kahvaltı pro

11.12.2016 19:26:00 0
Zorlu karşılaşma öncesi kahvaltı jesti

BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Et Beyi Restaurant’ta Cumartesi günü gerçekleştirilen kahvaltıya 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Necmettin Çınar ile iş adamı Zikri Arıç yaptıkları açıklamada “ Süper Amatör Ligde ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden 1911 Çerkezköyspor’a zorlu Muratlı Belediyespor karşılaşması öncesi kahvaltı verdik.  1911 Çerkezköyspor’a her zaman destek olmak için hazırız. Elimizden gelen imkanlar çerçevesinde takımımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Tüm yönetim ve oyunculara lig boyunca başarılar diliyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Nazik kahvaltıdan ötürü Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Necmettin Çınar ile iş adamı Zikri Arıç ‘a teşekkür eden 1911Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın “Bu hafta zorlu karşılaşmada Muratlı Belediyespor’a konuk olacağız. Bu karşılaşma öncesinde iş adamlarımız teknik heyet ve futbolcularımıza kahvaltı verdiler ve kendilerine de teşekkür ediyoruz. Bizlere verilen bu desteği güveni boşa çıkarmamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi. 

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10