Avm 'de intihar etti

Önceki gece Çorlu'da bir alışveriş merkezine giden Atakan Uzun (28)  isimli genç, henüz belirlenemeyen bir nedenle terasında oturduğu alışveriş merkezinin 5'inci katından atlayarak intihar etti.

Çorlu 11.12.2016 19:30:00 0
Avm

5. KATTAN ATLADI

 

Çorlu'nun Kazımiye Mahallesi Omurtak Caddesi'nde bulunan alışveriş merkezinde meydana gelen olayda, Atakan Uzun isimli genç, yaklaşık 3 saat oturduğu alışveriş merkezinin terasından atlayarak intihar etti. İntihar nedeni henüz netlik kazanmayan Uzun'un, alışveriş merkezinin terasında 3 saat oturduğu, bu süre zarfında yaklaşık 1 saat telefonda konuştuğu ve konuşma sırasında sinirlenerek önce telefonu bulunduğu 5. kattaki terastan fırlattığı, ardından da kendini boşluğa bırakarak intihar ettiği öğrenildi.

 

KANLAR İÇİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Kanlar içinde yatan Uzun'a ilk müdahale haber verilmesi üzerine olay yerine gelen  112 Acil Servis ekipleri tarafın yapıldı. Ancak sağlık ekiplerinin 1 saat süren kalp masajına rağmen Uzun hayatını kaybetti. Uzun'un cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Çorlu Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

 

ÇORLU POLİSİ UZUN'UN İNTİHAR ETME SEBEBİNİ ARAŞTIRIYOR

 

Polis ekipleri tarafından alınan güvenlik kameralarına, Uzun'un alışveriş merkezine gelişi, terasta oturuşu ve intihar edişi anbean yansırken, terastan fırlattığı telefon yapılan aramalara rağmen bulunamadı. Çorlu Cumhuriyet savcılığının intihara yönelik başlattığı soruşturma çok yönlü olarak sürerken, Çorlu polisi de Uzun'un intihar etme sebebini ve bu zaman zarfında kimlerle ne konuştuğunu araştırıyor.

 

İNSANLIK ÖLMÜŞ

 

Sağlık ekiplerinin yerde kanlar içinde yatan Uzun'u hayata döndürmek için çabaladığı sırasında, alışveriş merkezinin kafetaryasında oturan insanların her şey yolundaymışçasına kahvelerini yudumlayıp telefonlarıyla ilgilenmeleri ise insanlık ölmüş dedirtti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10