Efsane isim İlçe yönetimini ziyaret etti 

Ülkücü camianın efsane ismi Yusuf Ziya Arpacık, MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyen Arpacık, ziyaretin sonunda da sevenler

Çerkezköy 11.12.2016 19:47:00 0
Efsane isim İlçe yönetimini ziyaret etti 

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

 

Dün MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ülkücü camianın efsane ismi ve ülkücü tabanın en çok saygı duyduğu isimler arasında yer alan Yusuf Ziya Arpacık, yeni oluşan yönetime hayırlı olması temennisinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi. Kısa bir süre İlçe yönetimi ve ülkü ocakları yönetimiyle sohbet eden Arpacık, gördüğü ilgi karşısında mutlu olduğunu ifade etti.

 

5 KİTABI BULUNUYOR

 

Hayatını ülkücü harekete adayan ve ‘’Yusuf hoca’’ olarak bilinen Yusuf Ziya Arpacık’ın ‘’Başeğmediler’’, ‘’Yolbaşı’’, ‘’Kan Fırtınası’’, ‘’Gün Doğarken’’ ve ‘’Osman Batur’’ isimli 5 kitabı bulunuyor. İl il gezerek MHP Teşkilatları ile Ülkü Ocaklarını ziyaret eden Arpacık, ziyareti sonunda sevenleriyle tek tek fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Arpacık daha sonra Kocaeli’ne gitmek üzere sloganlar eşliğinde Çerkezköy’den ayrıldı. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10