Terörü, akıttığı kanda boğacağız

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe önceki gece İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain terör saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Öğe açıklamasında, â

Çerkezköy 12.12.2016 19:00:00 0
Terörü, akıttığı kanda boğacağız

DEVLETİMİZİ YIKAMAYACAKSINIZ, EZANLARIMIZI SUSTURAMAYACAKSINIZ

 

Açıklamasına, binlerce yıllık tarihin kahramanlıklarla dolu coğrafyamızın zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek başlayan Öğe, ‘’İçerde ve dışarda devletımizin bekası , ülkemizin birliğini istemeyenler işbirlikçileriyle birlikte hain saldırıları Türkiye’yi kaosa sürükleme gayretindeler.15 Temmuz’da bu milleti milletin silahlarıyla haince durdurmaya çalışanlar; birlik ve milletimize diz çöktürmeye çalıştılar.Yüreğimiz yanıyor ancak acımızı yüreğimize gömeceğiz.Birliğimizi,beraberliğimizi kardeşliğimizi daim edeceğiz.Hayata,huzura,mutluluğa pusu kuran katiller devlet ve milletimizin bütünlüğüne Halel getiremeyecekler,Türkiye’yi demokrasi ve hukuk yolunda çeviremeyeceklerdir.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan’ın önderliğinde yükselmeye devam edeceğiz. Ne yaparsanız yapın; başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz; vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız,ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkemize diz çöktüremeyeceksiniz,bu halka  boyunduruk vuramayacak sınız,bin yıldır yürüdüğümüz bu yolda bizi geri döndüremeyeceksiniz, ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz.Ülkemizi bölmek için her türlü kötülüğü yapan bu hain terörü, akıttığı kanda boğacağız. Hiçbir hain ve fitne odağı, Türkiye Cumhuriyeti’ni bölemeyecektir.

 

MİLLETÇE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YOL ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Sözlerini ‘’Hainlerin tuzaklarını boşa çıkaracağız’’ diyerek devam ettiren Öğe’nin açıklamasının devamı şöyle:  Milletimiz birlik ve dirlik içinde kenetlenerek bu hain planı bozacaktır bu azız millet polisi ve emniyet güçleri ile birlikte kol kola vatanın  bekasını temin edecektir. Acımız büyüktür ama büyük acıya da milletçe daha cok bütünleşerek ve kenetlenerek aşacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ülkesi ve milleti ile hainlikte sınır tanımayan ve kandan beslenen şer odaklarına gereken cevabı mutlaka verecek ve akıttıkları kanda boğulacaklardır. İnsanlıktan nasibini alamamış soysuzlar, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçlerimiz tarafından mutlaka bertaraf edilecektir. İcerde ve dışarda  işbirlikçileriyle karanlık eylemlere bulaşanlar, taşeronlar ve terör patronları bilsinler ki; 2023 hedeflerimize ulaşma konusundaki kararlılığımız, karşılaştığımız her badireden sonra   daha  da perçinlenmiştir. Hain emellerine ulaşmak için her yolu mubah sayan şer odakları bu kez toplumun sinir ucuna dokunarak infial oluşturma arzusuyla menfur  bir saldırı gerçekleştirdiler. Fakat bu milletin sağduyusunun çok şeylere galip geldiğini unuttular.Milletçe birlik ve beraberlik içinde yol almaya devam edeceğiz. Onun için ‘’tek millet,tek bayrak,tek vatan,tek devlet’’ diyoruz ‘’Böyle yürüyeceğiz’’ diyoruz.Bunlar  sanıyorlar ki her saldırıda biz biraz daha zayıflıyoruz .Hayır, tam aksine her saldırıda biz daha güçleniyoruz. Tam tersine bir oluyoruz, iri oluyoruz,diri oluyoruz ,kardeş oluyoruz, hep birlikte Türkiye oluyoruz.Aziz milletimize şimdiden büyük sabır ve metanet diliyorum.Aziz şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Yaralılarımıza şifa diliyorum. Hayata kasteden katiller ve kendi bedenlerini de imha eden o aşağılık ruhları ölüme gönderen odaklar da hak ettikleri cevabı alacaklardır. İstanbul’daki bu hain saldırıda şehit olan kardeşlerimize Allah’ tan rahmet dilerken, onların geride bıraktığı ailelere ve yüce Türk Milletine başsağlığı diliyor,kahpe saldırıda yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. 

                     

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10