As: Çerkezköy'e artı değer kattınız

1 Aralık'ta Resmi Gazete'de yayınlanan  Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı'ndan İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı'na atanan Metin Kubilayilçedeki veda

Çerkezköy 12.12.2016 19:03:00 0
As: Çerkezköy

ÇERKEZKÖY’E ARTI DEĞERLER KATTINIZ

 

Kaymakam Kubilay’ı kapıda karşılayan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Çerkezköy’de göreve geldiğiniz günden bu yana her alanda yapmış olduğunuz çalışmalarınızla Çerkezköyümüze artı değerler kattınız. Sanayi kenti olan ve hızla göç alan İlçemizin sıkıntılarının çözümünde,eğitim olsun,tren konusu olsun daha bir çok alanda yapmış olduğunuz özverili çalışmalarla  ilçemizin sıkıntılarının çözümü ve giderilmesinde büyük çaba harcadınız.’’ dedi. İlçedeki hizmetlerinden dolayı Kubilay’ı her zaman şükranla anacağını söylen As, ‘’Sultanbeyli’de de ayni şekilde çalışacağınıza inanıyor ve sizleri vali olarak görmek istiyoruz.’’ diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY’Ü VE ÇERKEZKÖYLÜLERİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM

 

Sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Kaymakam Metin Kubilay ise ‘’Bizler silerle birlikte güzel çalışmalara imza attık. Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olması dolayısıyla ilçedeki eğitimin de daha iyi yerlere gelmesi yönünde çalıştık ve inanıyorum ki göreve geldiğim günden bu yana Çerkezköy daha iyi yerlere geldi ve önümüzdeki yıllarda da çok daha iyi yerlere gelecektir. Bu kentimiz kısa bir gelecekte her şeyi ile çok daha mükemmel bir kent olacaktır. Çerkezköy’ü ve Çerkezköylüleri hiç unutmayacağım. Sizleri Sultenbeyli’de de görmek istiyorum. Davetlim olarak her zaman gelebilirsiniz.’’ dedi.  Ardından Oda Başkanı Mustafa As, Kaymakam Metin Kubilay’a plaket takdim etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10