Ak Parti, Kaymakam Kubilay ile vedalaştı

Çerkezköy Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyeleri dün saat 17.30'da,Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı'ndan İstanbul Sultanbeyli K

Çerkezköy 12.12.2016 19:26:00 0
Ak Parti, Kaymakam Kubilay ile vedalaştı

VATANDAŞIMIZA DEVLETİMİZİN ŞEFKAT ELİNİ ULAŞTIRAN BİR MÜLKİ AMİR OLDU

 

Kendisini ziyarete gelen Ak Parti heyetini makamında ağırlayan Kubilay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ak Parti heyetine teşekkürlerini sundu. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullag Öğe, ziyarette yaptığı konuşmasında "Kaymakamımız Metin Kubilay Bey'e ilçemize kazandırdığı yatırımlar ve yapmış olduğu icraatlar nedeniyle teşekkür ederiz. Her zaman için vatandaşımıza devletimizin şefkat elini ulaştıran bir mülki amir oldu. Metin Bey'i iyi icraatleri ile hatırlayacağız. Gerek Eğitim Kampüsü, gerekse halk eğitim kursları ve 15 Temmuz sürecinde vatandaşlarımızla günlerce meydanlarda bize verdiği destek ile hatırlayacağız. Tekrar kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum." dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakamı Metin Kubilay ise, 3 yılı aşkındır Çerkezköy'de görev yaptığını dile getirerek, "Devletimizin şefkat elini, vatandaşlarımıza ulaştırmak için elimizden gelen gayreti göstermeye özen gösterdik. Sizlere de yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim" dedi. Karşılıklı konuşmaların ardından Ak Parti heyeti Kubilay'a kahve fincanı hediye etti.

 

Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10