"Acımızı içimize atacağız"

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarını ziyaret ederek taziyelerini ilettiler

Çerkezköy 12.12.2016 19:37:00 0

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis memurları için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek taziye ziyaretinde bulundu.

 

“TERÖR İLETİNDEN KURTULACAĞIZ”

 

 Burada İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile görüşen AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, başsağlığı dileğinde bulunarak “ İstanbul Beşiktaş’ta 10 Aralık’ta meydana gelen korkakça menfur saldırıyı kınıyoruz. İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun dediği gibi ağlamak da gözyaşı da insanlar içindir. Acımızı içimize atacağız. Bundan sonra güçlü bir şekilde birlik ve beraberlik içersinde terör iletinden kurtulacağız. Vatandaşlarımızın hassasiyet gösterip polisine yardımcı olması gerçekten önemlidir” diye konuştu.

 

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAYACAKTIR”

 

Öğe “Polislerimiz 15 Temmuz’da ki kanlı darbe girişiminde nasıl özverili bir çalışma içersinde olduklarını gördük. Milletimizin ve devletinin yanında olduğunu gösteren emniyetimize teşekkür ediyorum. Doğu  ve güneydoğu da operasyonlar sırasında bölgemizde personel anlamında sıkıntılar yaşandı. Ancak bu sıkıntıyı en kısa zamanda atlatacağına inanıyorum. Polise güvenimiz tam. 10 Aralık’ta hain saldırıda genç yaşta polislerimiz şehit oldular. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Ülke olarak birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacaktır. Bugün bu acıyı paylaşalım, destek olduğumuzu göstermek için ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

 

“SALDIRILAR DİKKAT ÇEKİCİDİR”

 

Bu hain saldırının zamanlamasının dikkat çekici olduğunu kaydeden Öğe “ Özellikle anayasa konusunda birlik ve beraberliğimizi gösterdiğimiz şu zamanda saldırının olması da dikkat çekicidir. Birlik ve beraberliğimizi istemeyen mihraklar var. Özellikle 15 Temmuz sürecinden sonra bu yapının deşifre olması ile birlikte güvenlik güçleri ve askerlerimiz daha iyi imkanlarla terörle mücadele eder hale geldi. Emniyet teşkilatımıza istihbarat konusunun daha iyi çalıştığını ve daha verimli terörle mücadele sürecine girdiğini düşünüyorum” diye konuştu. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürlüğü binasında görevde bulunan polisleri de ziyaret ederek tek tek baş sağlığı diledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


 


0282 726 91 91
0282 747 65 10