Asbaş :Galibiyet serimizi sürdüreceğiz

Çerkezköy Doğanspor Kulubü Başkanı Kazım Asbaş, ikinci yarının ilk maçında da ilk yarıda olduğu gibi Çorlu Korespor'u 10-0 mağlup ederek sahadan ayrılmasını bildiklerini belirterek, "

13.12.2016 19:03:00 0
 Asbaş :Galibiyet serimizi sürdüreceğiz

GALİBİYET SERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

 

İkinci yarı maçlarına çok iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “ İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da galibiyet serimizi sürdürmeyi hedefliyoruz.İlk yarının ilk maçında da takımımız Çorlu Korespor’u net bir skorla 10-0 mağlup ederek  bunu kanıtladı. Tabi ki bu maç diğer maçlar için ölçü sayılmaz. Ancak biz Çerkezköy Doğanspor olarak güçlü bir kadroya sahibiz ve kadromuzda oturmuş bir kadro. Takımda yer alan tüm sporcu kardeşlerimiz maçlarda oynadıkları mevkilerin hakkını vermesini biliyor ve takım oyununu sahaya çok iyi yansıtıyorlar. Tabi ki bu takımımızın başındaki değerli hocamız Ömer Bilgin’in de katkısı çok büyük bunu da kesinlikle inkar etmiyoruz. Önümüzde daha güçlü rakiplerle puan mücadelesi yapacağız ancak biz kendimizi takım olarak daha şanslı görüyoruz. Bunun nedeni ise takımdaki tüm sporcularımızın kendilerine olan öz güveni tam oluşu ve takım oyununu sahaya çok iyi yansıtmalarından kaynaklanıyor.Bu saatten sonra da liderliği kesinlikle kaptırmak istemiyoruz ve her maçımızı  galibiyette şartlanarak final havasında  oynuyor ve başarılı oluyoruz. Takımımızın bu güne n kadar başarısında pay sahibi olan tüm sporcularımıza ve teknik heyetimizi teşekkür ediyoruz. Bundan böylede ayni azim ve inançla mücadele vereceklerine de inancımız tamdır.”dedi.

 

TARAFTARLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Maçlarda takımı yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden başkan Kazım Asbaş, “özellikle önceki yıllarda olduğu gibi bu sezonda lig başından beri her maçımızda yanımızda olan ve devamlı bizleri destekleyen taraftarlarımıza da destekleri için çok teşekkür ediyoruz.ligin ikinci yarısında aldığımız 10-0’lık Çorlu Korespor maçı galibiyetini de taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Takımlarının başarısında rol oynayan taraftara sahip olmaktan dolayı biz her zaman taraftarlarımızla gurur duyuyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10