Şoförler Odası son kez toplandı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetim kurulu 2016 yılının son yönetim kurulu toplantısını dün oda Başkanı Mustafa As başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya yöneti

Çerkezköy 13.12.2016 19:13:00 0
Şoförler Odası son kez toplandı

 TERÖRÜ LANETLİYORUZ

 

Toplantı öncesi İstanbul Beşiktaş’ta 10 Aralık Cumartesi günü meydana gelen hain terör saldırısına değinen Oda Başkanı Mustafa As, “Hain terör saldırısında şehit düşen polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Türk ulusu olarak biz bu güne kadar birçok badireler atlatmış bir milletiz. Kısa zaman içinde bu terör belasından da kurtulacağız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Güvenlik güçlerimizle daha sıkı işbirliği içinde olarak el ele gönül gönüle vererek bu beladan kurtulacağız. Temennimiz Allah bir daha bizlere böyle acılar vermesin. Terör neden gelirse gelsin her türlüsünü lanetliyoruz.”dedi.

 

YIL İÇİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

 

Mustafa As, daha sonra yönetim kurulu üyeleri ile 2016 yılı içinde yapılan oda çalışmalarını masaya yatırdı. Yıl içinde planlanmış çalışmaların dışında da birçok hizmetlerin yapıldığını dile getiren As, “Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olarak bölgemizin en büyük odalarından biriyiz. Her zaman şoför esnafımızın hak ve hukukunun korunması için verdiğimiz mücadele diğer odalarımıza da örnek teşkil etmiştir. Bu özverili çalışmamızda yönetim kurulu üyelerimizin de katkısı büyük olmuştur. Bu güne kadar odamız üyelerinin sıkıntılarının çözümü konusunda da yapmış olduğumuz çalışmalar yeterli midir yeterli değildir. Ancak en aza indirilmesi konusunda verdiğimiz mücadelede ortadadır. Yeni yılda daha fazla çalışma göstererek şoför esnafımızın her alandaki sıkıntılarının çözümü ve beklentilerine cevap verecek çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmeye kararlıyız.”

 

ZOR VE MEŞAKATLİ MESLEĞİ İCRA EDİYORUZ

 

As, “Sıkıntılarımızın çözümü konusu olsun beklentilerimiz olsun bu konularda UKOME ‘ye taleplerimizi, beklentilerimizi ve çözümlenmesi gereken sıkıntılarımızı gerek yazılı gerekse sözlü olarak devamlı aktardık. Bizler şoför esnafı olarak gerçekten çok zor ve meşakatli bir mesleği icra ediyoruz. Devamlı akaryakıt fiyatlarının yükselmesi ve bunun yanında yedek parça fiyatlarının da yükselmesi biz şoför esnafını oldukça zorluyor. Sıkıntılarımızdan biri de bu. Tüm temennimiz yeni yılda birçok sıkıntımızın çözüme kavuşması ve beklentilerimizin de en azından en önemli olanlarının hayata geçirilmesi olacağına inanıyorum.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10