Gümüş'e hemşerilerinden ziyaret

Çerkezköy Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beytullah Çoşkun, Kapaklı Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Soytürk ile derneklerin yö

Çerkezköy 13.12.2016 19:16:00 0
Gümüş

“HER ZAMAN DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ”

 

Dün saat 13.00’de gerçekleşen ziyarette konuşan Çerkezköy Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beytullah Çoşkun “ Ordu Ünyeli olan yeni Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş’e Kapaklı Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Ordulu bir hemşerimizin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasından son derece gurur duyduk ve size de yeni görev yerinizde başarılar diliyoruz. STK’lar olarak her zaman destekçiniz olacağız” diye konuştu.

 

“GURUR DUYDUM”

 

Ordulu hemşerilerinin gerçekleştirdiği ziyaretten çok mutlu olduğunu kaydeden Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş “Ordu Ünye’de doğdum, ilkokul, ortaokul ve liseyi Ünye’de okudum. Yılda 15 gün Ordu’ya gitmeye imkanım oluyor. Hemşerilerimi de bugün burada görmekten son derece gurur duydum. Çerkezköy ve Kapaklı’da 20 bine yakın Ordulunun yaşadığını öğrendim” dedi.

 

“EĞİTİM BİR AŞKTIR”

 

Çerkezköy’de eğitim konularının görüşüldüğü ziyarette konuşan Gümüş “ Çerkezköy’de yapacak çok işimiz var. İnşallah görev sürem içersinde yaptığım işlerle konuşulurum. Çerkezköy’de bulunan okullarımızı tek tek ziyaret ederek sıkıntılarını dinliyorum. Eğitim bir aşktır.  33 bin öğrencinin bulunduğu Çerkezköy’de Fen Lisesinin olmadığın gördük. Hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile Fen Lisesinin gelecek eğitim ve öğretim yılına yetiştirilecektir. Eğitim kampüsünün hayata geçirilmesi ile birlikte Çerkezköy’de ki derslik sıkıntısı da bir nebze olsun giderilmiş olacaktır” diye konuştu.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

 

Konuşmaların ardından Çerkezköy Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beytullah Çoşkun, Kapaklı Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Soytürk yönetim kurulu üyeleri birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e çiçek takdim ettiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10