Neyi bekliyordunuz!

Atatürk caddesi üzerinde bulunan bir kaldırım üzerindeki su patlağına müdahale edilmesinin ardından gerekli çalışmaların yaklaşık iki haftadır yapılmadığına dair gazetemizde yer verdiğimiz â?

Çerkezköy 13.12.2016 19:18:00 0
Neyi bekliyordunuz!

ESNAFIN TEPKİSİNİ DİLE GETİRMİŞTİK

 

Atatürk caddesi üzerinde bulunan kaldırım üzerinde meydana gelen su patlağının ardından Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri gerekli çalışmaları gerçekleştirerek su patlağını onarmışlardı. Yapılan onarım işleminin ardından açılan çukur sadece toprakla kapatılarak öylesine bırakılırken, çevre esnafı da duruma tepki göstermişlerdi.

 

SU PATLAĞINA İKİ HAFTA ÖNCE MÜDAHALE EDİLMİŞ

 

Gazetemizde yer verdiğimiz haberde çevre esnafın ihbarıyla Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık iki hafta önce kaldırım üzerindeki su patlağıyla alakalı olarak gerekli çalışmaları gerçekleştirdiği fakat bordür çalışması yapılmadan ortaya çıkan kötü görüntüden dolayı esnafın tepki gösterdiğini ifade etmiştik.

 

HABER Mİ YAPILMASI GEREKİYORDU

 

‘’2 haftadır yapılmasını bekliyorlar’’ başlıklı haberimizin ardından ekipler dün sabah saatlerinde kaldırım üzerinde bordür kaplama çalışmalarına başlarken, akıllara ise ‘’Bu çalışmaların yapılması için haber mi yapılması gerekiyordu?’’ ve ‘’Bugüne kadar neyi beklendiniz?’’ soruları geldi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10