TESKİ büyümeye devam ediyor

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından hizmete sunulan yeni Araç ve Bakım Onarım Atölyesi'nin açılış töreni Süleymanpaşa'da  geniş çaplı

Çerkezköy 14.12.2016 20:40:00 0
TESKİ büyümeye devam ediyor

Törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli katıldı.

 

TESKİ TEKİRDAĞ'DA HEDEFLEDİĞİ YERE ULAŞMIŞTIR

 

Atölyenin faaliyete geçmesiyle birlikte TESKİ hizmetlerinin daha da hızlanacağını belirten TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Yeni atölyenin TESKİ ve Tekirdağ iline hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Albayrak, ‘’Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin altyapı çalışmalarında geldiği noktada yakaladığı başarının en güzel örneklerini görüyoruz. TESKİ Kurumsal anlamda büyümeye devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı olarak gittiğim her brifing toplantısında faaliyet ve yatırımlarını görünce anladım ki TESKİ Tekirdağ'da hedeflediği yere ulaşmıştır. TESKİ bölgemizde kendi barajını yapacak kadar güçlenecektir. Geriye dönüp baktığımızda, geldiğimiz noktaya bakınca güçlü bir Büyükşehir Belediyesi olduğumuzu net olarak hissediyorum. Dünyada ülkeler değil şehirler yarışıyor. Tekirdağ da ilerleyen dönemde Türkiye'nin sayılı şehirlerinden ve hatta adını Avrupa'ya duyuran önemli şehirlerden biri olacaktır. Ben bu tesisin ve bundan sonraki açılacak olanların Tekirdağ'ımıza ve bütün ilçelerimize güzel hizmetler vermesini diliyorum, bu tesisin açılmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum ve hepinize saygılar sunuyorum.’’açıklamasında bulundu. Açılışın ardından atölyede yapılacak bakım ve onarım işleri ve araçlarla ilgili Genel Müdür Başa'dan bilgi alan Başkan Albayrak, araç bakım ve onarım atölyesini inceledi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10