Yeni Kaymakamımıza projelerimizi ileteceğiz

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle tanışma ziyaretleri kapsamında İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak'ı ziyaret etti.Ziyarette yaptığı konuşmas?

Çerkezköy 16.12.2016 19:00:00 0
Yeni Kaymakamımıza projelerimizi ileteceğiz

ÇERKEZKÖY FEDAKARLIK İSTEYEN BİR İLÇE

 

Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak'ı ziyaret eden Aydeniz, Ak Parti ile MHP'nin yeni anayasa taslağında mutabık kalındığı için şu an genel siyasetin yolunda ilerlediğini ve yerelde de iyi işler yapılması için yoğun mesai harcadıklarını söyleyerek, ‘’Çerkezköy'ün sürekli göç alan bir yapısı var. İlçemizde tüm kamu kurum ve kuruluşları mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını görüyorum. Çerkezköy her alanda fedakarlık isteyen bir ilçe.’’ diye konuştu.

 

İLÇE SÜREKLİ GÖÇ ALAN BİR YAPIYA SAHİP

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, gerek devlet hastanesi gerekse özel hastanelerin tesisleşme ve donanım açısından geliştiğini, dışarıdan hasta kabul edilebilen ve kaliteli sağlık hizmeti sunduğunu ve İlçenin sürekli göç alan bir yapıya sahip olduğunu kaydetti. Palak, ‘’Göç aldığımız için ileride farklı ihtiyaçlar gün ışığına çıkabilir. Kapaklı Devlet Hastanesi yakın zamanda hizmete açılınca Çerkezköy'ün yükü bir nebze de olsa azalacaktır.’’ ifadelerini kullandı.

 

GÖÇ, SİYASET ÜSTÜ BİR MESELE HALİNE GELMİŞTİR

 

Orantısız ve kontrolsüz göçün yozlaşmaya sebep olabileceğini kaydeden Aydeniz, Çerkezköy'ün geleceğinin siyaset üstü mesele olduğunu ifade ederek, "Göçün getireceği yozlaşma sorunu Çerkezköy'ün geleceği için siyaset üstü bir mesele haline gelmiştir. Hep birlikte orantısız göçün getireceği sorunlarla birlikte mücadele ederek çalışmamız gerekiyor. Eğitim ve gençlerin sosyal yaşantısını geliştirmesi hususunda yeni Kaymakamımıza projelerimizi ileteceğiz." şeklinde konuştu.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10