Aday Olmayacağım

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir 7 Ocak 2017'de yapılacak yeni başkanlık seçimine aday olmayacağını açıkladı. Aydemir,'' Artık işime ve aileme daha fazla zaman

Çerkezköy 16.12.2016 19:09:00 0
Aday Olmayacağım

2003 yılında kurulan Çerkezköy Pazarcılar Derneği’nin kurucu başkanı olan Cevdet Aydemir, bir dönem görev yaptıktan sonra görevi Cemal Korkmaz’a devretmiş, 8 yıllık aranın ardından da 2012 yılında yapılan başkanlık seçimlerinde Kemal Aslan ile yarışarak aldığı 30 oy farkla tekrar dernek başkanı seçilmişti.

 

SU TAŞKINLARI SONA ERDİ

 

Cevdet Aydemir, Çerkezköy Pazarcılar Derneği tarafından yapılan çalışmalar hakkında yaptığı bilgilendirmede “Öncelikle göreve gelir gelmez pazar esnafının ödediği işgaliye aidatını yarı yarıya indirdik. Böylece 3 yıl içinde 6 metrekarelik pazar alanına sahip olan bir esnafımız yaklaşık 5 bin TL tasarruf etmiş oldu. Bununla birlikte pazar yerinin tıkalı olan rögarlarını açtırdık. Girişimlerimiz sonucu Büyükşehir Belediyesi aracılığı ile pazar yeri içine kadar kanal açıldı ve rögarlara bağlandı. Böylece Pazar yerinde her kış yaşanan su taşkınları sona erdi.’’ açıklamasında bulundu.

 

PAZAR YERİMİZİN GÜVENLİĞİNİ SAĞLADIK

 

Başkan Aydemir, Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri içinde bulunan tuvaletlere şofben taktırdıklarını ve böylece esnafı sıcak suyla buluşturduklarını belirterek, ‘’Bay ve bayan mescitlerimize 6 bin TL’ye birer adet klima taktırdık. Her Ramazan ayında pazar esnafımıza bin adet pide dağıttık. Pazar yerimizin afetlerde zarar gören kısımları onarıldı. Çerkezköy Belediyesi ile iş birliği yaparak pazar yeri önündeki işportacı olayını bitirdik. Pazar yerimizin güvenliğini sağladık.” diye konuştu.

 

ADAY OLMAYACAĞIM

 

Görev yaptığı 3 yıl boyunca yönetimi ile birlikte pazar esnafına en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını ve amacının hem pazar esnafının en iyi şartlarda çalışması için uygun ortamı hazırlamak, hem de Çerkezköy halkının nezih bir ortamda pazar alışverişini yapmalarını sağlamak olduğunu söyleyen Aydemir,  derneğin 7 Ocak 2017 tarihinde yapılacak seçiminde aday olmadığını açıkladı. Aydemir aday olmama nedenini, ‘’ Artık işime ve aileme daha fazla zaman ayırmak istiyorum.’’ diyerek açıkladı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10